Web tasarımı nasıl olmuş?

Hocam siteye yorum ekleyin de, iyi dileklerimizi orada da yazalım. :)
En altta sosyal siteler aktif değil.

Hocam arama kutusundaki oka bastığımızda, örneğin; Android direkt açılmıyor. Önce kutuyu işaretleyip ara desek bile aramıyor. Orada bir tuhaflık var. :)
Aslında o kısımları hala geliştiriyorum sosyal linkler bu arada kurulu ama sadece link vermedim.
Ama arşivim durmadan genişliyor diyebilirim fırsat buldukça ekliyorum
Destekleyici yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Aslında o kısımları hala geliştiriyorum sosyal linkler bu arada kurulu ama sadece link vermedim.
Ama arşivim durmadan genişliyor diyebilirim fırsat buldukça ekliyorum
Destekleyici yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Size kolaylıklar dilerim. Takipteyiz.

Hocam güzel ama "En iyi 10 müzik düzenleme yazılımı" ve "En iyi 10 3D model oluşturma yazılımı" başlıklarındaki görselleri değiştirirseniz iyi olur. Bi' tık eski duruyor.

tasarım sadeden çok eskiye kaçmış onun dışında amacını yerine getiren bir site elinize sağlık, iyileştirmeler tabii ki yapılabilir.

Merhaba, yeni bir site kurdum beta sürümünde sizce tasarımı nasıl?

Şahsen ben siteye girsem pek de güven duygusu alamam en baştaki yazı ve logo stilini biraz daha yuvarlağımsı bir şeyler yapabilirsin, bu arada fotoları da yeni nesil bir şey yapsan güzel olur.

Şahsen ben siteye girsem pek de güven duygusu alamam en baştaki yazı ve logo stilini biraz daha yuvarlağımsı bir şeyler yapabilirsin, bu arada fotoları da yeni nesil bir şey yapsan güzel olur.
Aslında temayı kendim tasarladım biraz eski bir tasarım olmasını istiyorum ama fikrim değişebilir

Aslında şuan beta aşamasında renk paletleri konusunda biraz daha geliştiricem.

tasarım sadeden çok eskiye kaçmış onun dışında amacını yerine getiren bir site elinize sağlık, iyileştirmeler tabii ki yapılabilir.
Aslında şuan temayı geliştiriyorum ve biraz eski bir tasarım olmasını istem aslında ama yeni renk paletleri üzerinde çalışıyorum.Görüşünüz içi. Sağolun

Logo üzerinde çok ayrı bir çalışmam var aslında.

Tasarım nostalijiye kaçmış yeni nesil yapmaya çalış.
Aslında o eski bilgi veren siteler özledim biraz ama renk paletlerini deniyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı