WEB tasarımı profesyonel mi?

Web tasarımcı olarak profesyonelce buldum. Gerçekten çok başarılı. Sadece alttaki gri alanın olması saçma olmuş üstte zaten hakkımızda vs var. Hangi uygulamadan tasarladın?
Aslında footer menü iyidir ama sayfa içerisinde içerik az diye size sırıtmış. Bir de tam ortalamamış.

Peki hocam çok saolun. Şu an bir ekip kurdum ve güzel bir site üzerinde çalışıyoruz. Onu da soracağım sizlere.

Peki hocam çok saolun. Şu an bir ekip kurdum ve güzel bir site üzerinde çalışıyoruz. Onu da soracağım sizlere.
Eleştirilerimi yanlış anlamadığın için sana teşekkür ediyorum, belki eleştirim biraz kırıcı gözüküyor ancak senin gelişebilmen için böyle yorum yapıyorum. Açıkçası gelişebileceğin çok açık ortada, bir önceki yaptığın tasarıma göre bu çok daha iyi durmuş.

Ama dediğim gibi yine de bu tasarım anlayışı eski, tasarım anlayışını biraz güncellersen çok daha fazla takdir toplarsın. Sana önerdiğim bu taktikleri uygularsan bana teşekkür edeceksin emin ol.

@70659 ve @Fatalis, hocalarım ekip kurdum ve bir tane site yaptık. Burada seylift asansör isimli bir firma site istedi ve yaptık ancak daha onlara göstermedik. Resimlerini bırakacağım, sizce güzel olmuş mu? Profesyonel mi? Beğenilir mi?

Hocam göründüğü kadar sade değil, açılışta aşağıdan yukarıya ve ya sağdan sola doğru animasyon var.
Güzel mi sizce hocam?

Modern tasarım anlayışına daha yakın ve kullanılabilirliği çok daha yüksek olan bir tasarım olmuş. Ancak bana biraz hazır template gibi geldi, zaten genelde hazır siteler kullanılır ucuz işler için onda problem yok ama kendini geliştirmen için iyi bir tercih değil.

Hocam hazır site değil ancak örnek aldığımız yerler var. Mesela hocam Ana Sayfa tasarımını bir siteden örnek aldık, renkleri bir siteden. Ancak diğer şeyler bize ait.

Mobil uyumluluk var mı dostum? CSS grid olaylarına falan bakabilirsin.

Şöyle birşey söyliyim bir siteyi site yapan içeriktir. Eğer sitenin içeriği metinleri, resimleri dökümanları vs zenginse zaten site kendini gösterir ve biraz makyaj ile tasarım konusunda sıkıntı yaşatmaz ama siz sitenin içeriği yoksa siz header footeri nekadar süslerseniz süsleyin insalara hep eksik gelecektir. Tavsiyem çalışma yaparken bile lorem ipsumu bol tutun, placeholder resimleri kullanın. Bu şekilde hem müşteri sizin ne yapmak istediğinizi daha iyi anlayacaktır hem siz geliştirme yaparken tam olarak ne yaptığınızı, nekadar daha yerinizin olduğunu bilmiş olacaksınız. Müşteri genelde size şunu demez; Ben aşağıya bir etkinlik takvimi istiyorum yada haber görselleri çıksın gibi ama siz içeriği nekadar zenginleştirebilirseniz site okadar kurumsal ve profesyonel bir çalışmaya benzeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…