Webcam devre dışı bırakıldığı halde yeniden açıldı

Brotal

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Kaspersky'ın lisanslı antivirüsünü kullandığım halde emin olamadığımdan Webcam'ı devre dışı bırakmıştım. Ancak az önce fark ettim ki cihaz tekrar aktive edilmiş. Kaspersky ile tarattığım halde herhangi bir virüs bulamadım. Acaba bu hacklendiğim ve birileri tarafından izlendiğim manasına mı geliyor?

Merhaba. Kaspersky'ın lisanslı antivirüsünü kullandığım halde emin olamadığımdan Webcam'ı devre dışı bırakmıştım. Ancak az önce fark ettim ki cihaz tekrar aktive edilmiş. Kaspersky ile tarattığım halde herhangi bir virüs bulamadım. Acaba bu hacklendiğim ve birileri tarafından izlendiğim manasına mı geliyor?

Webcami nereden devre dışı bıraktınız? Belki yazılımını yeniden başlatınca otomatik eski ayarlarına dönüyor olabilir bir kontrol edin.

ESET deneme sürümünü dener misiniz Kaspersky premiom kullandığım halde 0 virüs diyordu ama ESET indirip tarama yaptıktan sonra 3 virüs çıkıp temizledi ESET. ESET Internet Security

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı