FurkanGüler
Centipat
- Katılım
- 6 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 430
Adamların sıfır fiyatına koymasına bakma. Benim aldığım 350 tlydi. Dedim sıfırı o kadar. 250'ye aldım. İndirim yap yoksa alma zaten.
720p kameraya üzerinde sırf Logitech yazıyor diye o para verilmez, verilmemeli.Adamların sıfır fiyatına koymasına bakma. Benim aldığım 350 tlydi. Dedim sıfırı o kadar. 250'ye aldım. İndirim yap yoksa alma zaten.
Bir kaç saat boyunca açık kalacak telefon. Aynı zamanda monitörün tepesinde de bir şekilde ayarlanması lazım. Hem riske atmamak hem de uğraşmamak için web cam'in daha uygun olacağını düşündüm. Fırsatçılar uzaktan eğitimde sadece laptop değil web cam'lere de el atmış. O kamerayı alacağım gibi en son.Dostum diğer programları denedin mi? Onlarda da ısınıyor mu telefon? (DroidCam'i deneyebilirsin.)
Son zamanlarda webcam fiyatları uçtu ancak @Kemânkeş- 'in önerdiği webcam güzele benziyor.
Dediğim gibi ben çok memnunum. Sorunuz varsa açığım.O kamerayı alacağım gibi en son.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.