Webden bilgisayar masası almak

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben Adore'den bir masa beğendim fakat bana göre biraz pahalı, bunu marangozda yaptırsam fiyat uygun olur mu? Masa L şeklinde. Ölçüleri: 160 x 75 x 144 cm (Genişlik x Yükseklik x Derinlik). Sizce kaç TL tutar bu masa? Masanın resmini de paylaştım.

A0511CAF-A424-4D4F-AC23-488F17B5F5F7.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben Adore'den bir masa beğendim fakat bana göre biraz pahalı, bunu marangozda yaptırsam fiyat uygun olur mu? Masa l şeklinde. Ölçüleri: 160 X 75 X 144 cm (genişlik X yükseklik X derinlik).Sizce kaç TL tutar bu masa? Masanın resmini de paylaştım.

Eki Görüntüle 507099

Bu masanın aynısı bende var çok memnunum 3 sene önce 250 TL'ye almıştım adoreden biraz fazla büyük ama kasa falanda masnın üstünde olduğundan tam yetiyor ders çalışacak alanda var bayağı güzel yani geniş.

Bu masanın aynısı bende var çok memnunum 3 sene önce 250 TL'ye almıştım adoreden biraz fazla büyük ama kasa falanda masnın üstünde olduğundan tam yetiyor ders çalışacak alanda var bayağı güzel yani geniş.

Hocam bu konuyu açtıktan 2 hafta sonra bende bu masayı aldım. Sizin gibi bende çok memnunun bayağı geniş ve kullanışlı.

Hocam bu konuyu açtıktan 2 hafta sonra bende bu masayı aldım. Sizin gibi bende çok memnunun bayağı geniş ve kullanışlı.

Bende yaz tatilinde bu masayı almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı? Olumlu ve olumsuz özelliklerinden bahseder misiniz?
Bende yaz tatilinde bu masayı almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı? Olumlu ve olumsuz özelliklerinden bahseder misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı