webmasteraraclari.org Tasarımı Hakkında Fikirlerinizi Bekliyorum

soulmy

Kilopat
Katılım
1 Kasım 2012
Mesajlar
478
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Fen ve Teknoloji Öğretmeni
Arkadaşlar merhaba

Birkaç ay önce kodlamasına başladığım web sitem, nihayet (bazı aksaklıklara rağmen) bitti gibi birşey. Kodlama kısmında şu an için 1-2 şey kaldı. Onları da ilerleyen günlerde yapacağım inşallah.

Gelgelelim tasarım konusunda pek fazla birşey yapmadım. Bu konuda da pek de iyi olduğum söylenemez. Siteme girip tasarıma dair olumlu/olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Site: Webmaster Araçları
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcılar genelde daha çok cafcalı şeyler sever. Siz çok boğucu bir renk kullanmışsınız bana göre hemen çıkasım geldi :) Mesela techonapat.net mavisini kullanın tasarımda. Araştırmalara göre açık mavi renk insanları çalışmaya sürükleyen, çalışma performansını arttıran bir renkmiş. Ne kadar doğru bilemem ama dediğim gibi çok koyuu ve sade bir tasarım seçmişsin. Fosforlu yazılar ve koyu font beraber kullanılınca göz yoruyor :)
 
Tasarım çok koyu. Arka plan rengi biraz daha açık olabilir. Veya arka planı koyu bir renk yapıp, ana bölümün rengini açabilirsiniz.
 
"Backlink Takip Aracı" gibi başlıklardaki yazı tipi olmamış bence.

Menüdeki ksımı diyorsun değil mi? Yan yana sıralanı olan...

Bu arada arkadaşlar, sayfanın üst (header) ve alt (footer) kısımlarını bayağı güncelledim. Öncekine göre daha iyi oldu. Şimdi sıra orta alanda :)
 
27"'ye okurken okuyamadım başlıkları.

Doktor değilsen el yazısı benzeri sempati uyandıran çizgileri boşver.
 
Şimdi daha rahat okunuyor ve ortalanmış.

Acele etme font v.b konuları düzeltmen daha kolay, şimdilik siten çalışır halde olsun da :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı