Webroot antivirüs kurulum hatası

Neleda

Kilopat
Katılım
9 Kasım 2017
Mesajlar
438
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F, Asus Prime x670-P-CSM, İnno3D 4070 Super, Lexar ARES RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30, Netac N930E 1 TB, XPG K Mesh Kyber 750W 80+ Gold
Cinsiyet
Erkek
Selam. Webroot antivirüs key vardı elimde yeni satın aldığım bilgisayara kurmak istedim. Fakat "internet bağlantısı başarısız oldu" diyor ve öyle kalıyor. Bu nedenle keyi kabul etmiyor. Bunun haricinde bilgisayarda bazı garip olaylar var. Webroot destek bana kaldır tekrar kur tarzı bir şeyler söyledi yaparken administrator izni gerekiyor tarzı bir hata veriyor ama yine de siliniyor. Kaldırırken tümü kalkmıyor tek tek dosyaları bulup silmedikçe kaldırılmıyor. IObit uninstaller ile kaldırdım silindi tekrar yükledim aynı hata. Ağ ile güvenli modda denedim yine aynı hata. Defender'i devre dışı bırakmayı deniyorum Regedit'e müdehale ediyorum yeniden başlatında sanki deepfreze varmış gibi başlıyor yaptığım ayarlar yapmamışım gibi oluyor bu işten bir şey anlamadım yardım eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminde aktif zararlı mevcut olabilir ya da bilgisayar ayarların kullandığın bir yazılımdan dolayı değiştirilmiş olabilir. Temiz kurulum yapıp kurmayı denemeni öneririm.
Temiz kurulum yaparak webrootu kurdum teşekkürler.
 

Geri
Yukarı