Webruz.com ile Site kurulur mu?

Burcu Dere

Centipat
Merhabalar web sitesi kurmayı düşünüyorum ve karşıma webruz.com çıktı. Site hakkında çok araştırma yaptım ama tatmin edici cevaplar alamadım. Siteyi kullandınız mı? Eğer kullandıysanız tavsiye eder misiniz?

Webruz'dan aldığım ve 3 ay emekle bir yerlere getirdiğim sitem, dil dosyalarındaki problemden dolayı hata verdi ve sitedeki simgeler kayboldu. Kendileriyle iletişime WhatsApp, mail yoluyla geçtim ancak sitenin sıfırlanması gerektiğini söylediler. Yedek dosyadan geri dönelim dedim ancak yine de düzelmez diye geçiştirdiler. Webruz, taahhüt ettiği gibi sitenizin yedeğini almıyor ya da daha fazla para kazanma amacıyla böyle iddia ediyor. Görüşmede tamam, sitemi sıfırlayın dediğim halde bugün yarın diyerek 1 haftayı geçirdiler ve hâlâ bir gelişme yok. Problemlere ve müşteriye karşı yapıcı konuşmalar yerine üslup sorunu yaşıyorlar. Kesinlikle YouTube'daki videolara aldanıp Webruz'la yola çıkılmaması gerekiyormuş. Bilindik firmalardan kesinlikle şaşmayın; paradan ziyade boşa emek harcamış olacaksınız.

Yaşadığım sorunla ilgili olarak Webruz ekibi sonrasında benimle iletişime geçti ve gerekli ilgiyi gösterdi. Sorunum çözüldü. O dönemde güncelleme mesajını yazmamıştım ama bu konuyla ilgili çok fazla soru gelince tekrar açıklamak istedim. Sitem o zaman yeniden düzgün şekilde çalışmaya başladı, güncellemeyi sadece buraya yazmamıştım. Sürecin sonunda yardımcı oldular, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı