İşimi görmez. Aslında yazılım için açtım oraya geliştirme sürecini yazacağım.Onun yerine WordPress gibi bir şey kullanın bence.
Arkadaş el ile yapmak istiyor anlaşılan.Onun yerine WordPress gibi bir şey kullanın bence.
Hayır sadece html editlemeden mesela Word belgesi düzenler gibi orayı düzenlemek istiyorum.Arkadaş el ile yapmak istiyor anlaşılan.
Bildiğim kadarıyla html editlemek zorundasın yanlışım varsa düzeltin.Hayır sadece html editlemeden mesela Word belgesi düzenler gibi orayı düzenlemek istiyorum.
Öyle bir şey mümkün değil sanırım. @246941Hayır sadece html editlemeden mesela Word belgesi düzenler gibi orayı düzenlemek istiyorum.
Peki o zaman mesela Microsoft gibi siteler nasıl bir günde anasayfa içeriklerini değiştiriyorlar.Öyle bir şey mümkün değil sanırım. @246941
Back-end ile. Back-End dilleriyle bir veriyi HTML'ini otomatik olarak değiştirebilirsin. Panelleri var, oraya atıyorum haber girecekler. "Haber ekle" diyorlar panelden içerik vs. yazıp yayınlıyorlar. Kodda onu otomatik olarak bir HTML sayfasına dönüştürüyor. Tabii çok basit bir şekilde anlattım.Peki o zaman mesela Microsoft gibi siteler nasıl bir günde anasayfa içeriklerini değiştiriyorlar.
Microsoft kendi özel WebScript kullanıyordur büyük ihtimal. Sizin dediğiniz şey en kolay WordPress ile olur.Peki o zaman mesela Microsoft gibi siteler nasıl bir günde anasayfa içeriklerini değiştiriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.