Arkada işlemler yapılıyor işte hocam. Arkaplanda neler dönüyor haberimiz yok.Ayrıca aynı şeyi yazdığım zaman çıkan kasperskyın zararlı olarak işaretlediği bir sitenin üzerine imleci getirdiğimde de aynı şey oluyor. Ben bu işi anlamadım cidden
Arkada işlemler yapılıyor işte hocam. Arkaplanda neler dönüyor haberimiz yok.Ayrıca aynı şeyi yazdığım zaman çıkan kasperskyın zararlı olarak işaretlediği bir sitenin üzerine imleci getirdiğimde de aynı şey oluyor. Ben bu işi anlamadım cidden
Böyle otomatik indirmelere karşı tarayıcı ayarlarından dosyaların nereye kaydedileceği her zaman sor olarak ayarlamak çözüm olur mu? İnmeye çalışırsa sana sorması lazım çünkü?
Ben de bir film sitesinden film izliyordum geçen Kaspersky mining virüsü buldu sildi. Hiçbir şey de indirmemiştim. Kaspersky çok iyi iş çıkarıyor.
Bu ayar çok işe yaramıyor. Mesela bende de o ayar kapalı ama kaspesky uyarı veriyor arkaplanda indi ama engelledim diye. Saçma geliyor ama böyle de bir durum var.Böyle otomatik indirmelere karşı tarayıcı ayarlarından dosyaların nereye kaydedileceği her zaman sor olarak ayarlamak çözüm olur mu? İnmeye çalışırsa sana sorması lazım çünkü?
Hdfilmcehennemi hocam. uBlock Origin var ondan reklam çıkmıyor. Ama arkaplanda bir şeyler indiriyor olabilir o zaman Kaspersky yoktu bende.Reklam olacağını sanmıyorum dizi veya film sitesini söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.