SON FX BÜKÜCÜ
Hectopat
Bulduysan haber verseydin de alsaydım. i5 10400 RTX 2060 sistemi 7000 TL'ye almıştım. 2 hafta her yere bakarak.
Sinerji'de bir sürü sistem vardı 2060'lı.
Bulduysan haber verseydin de alsaydım. i5 10400 RTX 2060 sistemi 7000 TL'ye almıştım. 2 hafta her yere bakarak.
9 bin lirayı 80 dereceyi içten içe yaşamak için vermem şahsen. Ya da kronik sorunlu SSD ile sistemi 2 dakikada açmak, oyun maplerinin 2 saatte yüklenmesi, sistemde olacak kasma ve donmalar için de vermem.İnceledim. Ekran kartı ısınma sorunlu olabilir. Üstteki mesaja baksan anlardın. Ancak şu dönemde bu sistem 9 bin TL'ye alınabilme olasılığı var.
9 bin lirayı 80 dereceyi içten içe yaşamak için vermem şahsen. Ya da kronik sorunlu SSD ile sistemi 2 dakikada açmak, oyun maplerinin 2 saatte yüklenmesi, sistemde olacak kasma ve donmalar için de vermem.
80 derece kötü değil. UV ile 78 dereceyi 70'e indiriyorum.
Ayrıca 2060'ı 1660 Ti da yapmış oluyorsunuz. Bahsettiğimiz miktar küçük bir şey de değil ha, 9 bin lira.80 derece kötü değil. UV ile 78 dereceyi 70'e indiriyorum. Ama şu devirde sistem alınmamalı.
Ssd yi degiştirsek olmaz demi m2 destegi yok oda ayrı bir sıkıntı9 bin lirayı 80 dereceyi içten içe yaşamak için vermem şahsen. Ya da kronik sorunlu SSD ile sistemi 2 dakikada açmak, oyun maplerinin 2 saatte yüklenmesi, sistemde olacak kasma ve donmalar için de vermem.
Ayrıca 2060'ı 1660 Ti da yapmış oluyorsunuz. Bahsettiğimiz miktar küçük bir şey de değil ha, 9 bin lira.
SSD'yi degiştirsek olmaz değil mi? M.2 destegi yok o da ayrı bir sıkıntı.
anladım hocam.ne tarafından tutarsan tut uçu hep sıkıntıdaHocam değiştirebilirsiniz ancak bir sıkıntı daha var.PSU...
Onu da düşündüm ama stok düzelmesi ne kadar sürücek net bilgi yok 22 sonu diyorlarBence bu zamanda bu sistemi alacağınıza, 6 bin civarı bir bütçeye, daha iyi bir sistem toplayın idareten bir kart alın stoklar düzelince RTX 2070 Super alırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.