Webtekno Gamer vs Frenzy 10400F Silver [Yavuz Selim]

İnceledim. Ekran kartı ısınma sorunlu olabilir. Üstteki mesaja baksan anlardın. Ancak şu dönemde bu sistem 9 bin TL'ye alınabilme olasılığı var.
9 bin lirayı 80 dereceyi içten içe yaşamak için vermem şahsen. Ya da kronik sorunlu SSD ile sistemi 2 dakikada açmak, oyun maplerinin 2 saatte yüklenmesi, sistemde olacak kasma ve donmalar için de vermem.

9 bin lirayı 80 dereceyi içten içe yaşamak için vermem şahsen. Ya da kronik sorunlu SSD ile sistemi 2 dakikada açmak, oyun maplerinin 2 saatte yüklenmesi, sistemde olacak kasma ve donmalar için de vermem.

80 derece kötü değil. UV ile 78 dereceyi 70'e indiriyorum. Ama şu devirde sistem alınmamalı.

Hocam değiştirebilirsiniz ancak bir sıkıntı daha var. 😳 PSU...
anladım hocam.ne tarafından tutarsan tut uçu hep sıkıntıda
Bence bu zamanda bu sistemi alacağınıza, 6 bin civarı bir bütçeye, daha iyi bir sistem toplayın idareten bir kart alın stoklar düzelince RTX 2070 Super alırsınız.
Onu da düşündüm ama stok düzelmesi ne kadar sürücek net bilgi yok 22 sonu diyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı