Enis Kirazoğlu'nun video içindeki sponsorlu içeriklerine bir göz atmanızı tavsiye ederim. Sponsorlu içerik dediğin öyle olur. Sponsorlu diye insanları aldatmaya yönelik yalan yanlış bilgiler içeren bir içerik olmaz.
Ne demek istediğimi anladığınızı sanmıyorum. Enis Kirazoğlu zaten bir teknoloji kanalı değil, oyun kanalı. Kendisi de çok anlamadığını ifade ediyor. Samimi ve bilmediği bir konuda teknik konuşmuyor zaten. Oyuncu olarak yaşadığı tecrübeyi falan anlatıyor.
Webtekno ShiftDeleteNet vs ürün alırken bakılacak kanallar değil kesinlikle, ürün hakkında tek bir kelime kendi düşüncelerini söyleyemiyorlar sadece özellikleri söyleyip geçiyorlar.
Webtekno ShiftDeleteNet vs ürün alırken bakılacak kanallar değil kesinlikle, ürün hakkında tek bir kelime kendi düşüncelerini söyleyemiyorlar sadece özellikleri söyleyip geçiyorlar.
Türkiye'de sponsor alan çoğu kanal ürün hakkında bilgi sahibi olmayıp aldığı paraya ve sponsorluk anlaşması yaptığı yerin verdiği kagittaki yazıyı okumaya bakıyor.
Sponsorlara bakmamak lazım bende Donanım Arşivi'nin reklamını yaptığı Rampage Fury X Wireless aldım ve mikrofonu ve ses kartı 3 günde bozuldu iade de bayağı uğraştırdı ama iade ettim sonra da Void Elite RGB aldım.