Weider Gold vs Premium

Aybars Dilsiz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Protein tozu almak istiyorum. 2 seçenek var. Weider Gold ve premium arasında. Arada 1100 TL fark var. O farka değer mi yoksa Gold alıp artan para ile creatin falan mı alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Protein tozu almak istiyorum. 2 seçenek var. Weider Gold ve premium arasında. Arada 1100 TL fark var. O farka değer mi yoksa Gold alıp artan para ile creatin falan mı alayım?

Bana kalırsa kokusu çok güzel ama tadı pekte iyi olmayan ürünler. Başka önerilere açık mısın?

Hocam illaki Weider almak zorunda değilsiniz, ayrıca bu marka bana gereksiz pahalı geliyor onun yerine hardline, suplementler, scitec, bigjoy gibi markalara bakabilirsiniz. Hıq protein tozunu önermiyorum, ben içtiğimde çok şekerli geldi bir süreden sonra baymaya başlıyor artık.

Hocam illaki weider almak zorunda değilsiniz, ayrıca bu marka bana gereksiz pahalı geliyor onun yerine Hardline, suplementler, Scitec, bigjoy gibi markalara bakabilirsiniz. HIQ protein tozunu önermiyorum, ben içtiğimde çok şekerli geldi bir süreden sonra baymaya başlıyor artık.

Dostum sen belirttiğin ve önerdiğin markaları kullandınn mı? HIQ whey Protein'in 1 ölçeğinde (30gr) 0.8 gram şeker var. Hardline'da aynı gramajda 1.4, Bigjoy'da 1.3 gr şeker var. Lütfen önce bir şeyleri araştırıp önerin.

Son düzenleme:
Dostum sen belirttiğin ve önerdiğin markaları kullandınn mı?
Bigjoy harici hepsini kullandım hocam. Hıq markasının sandığınız kadar iyi değil daha amatör bir marka, daha kutulamayı yapamıyorlar, bana gelen creatine patlak geldi örneğin. Herkesin damak zevki farklıdır, fakat Türkiye’deki her vücut geliştirme sporuyla ilgilenen herkesle sponsor olmaya çalışan bir marka bana biraz balon geliyor. Ünlenmiş adamlara sponsor ol, bedava suplement kaynağı sağla, her ay kutu kutu suplement gönder ondan sonra herkes Hıq iyi marka der.

Bigjoy harici hepsini kullandım hocam. HIQ markasının sandığınız kadar iyi değil daha amatör bir marka, daha kutulamayı yapamıyorlar, bana gelen creatine patlak geldi örneğin. Herkesin damak zevki farklıdır, fakat Türkiye'deki her vücut geliştirme sporuyla ilgilenen herkesle sponsor olmaya çalışan bir marka bana biraz balon geliyor. Ünlenmiş adamlara sponsor ol, bedava suplement kaynağı sağla, her ay kutu kutu suplement gönder ondan sonra herkes HIQ iyi marka der.

Dostum ülkemizde markaları kendine getiren firma hakkında böyle konuşman bana göre doğru değil. Bu adamlar yokken örneğin WPC nedir hangi markada hangi WPC değerleri var belli değildi. Dandikliğinden topak topak puding yer gibi toz kullanmaya çalışıyorduk. Önce şeker miktarı dedin sana doğrusunu belirtince bu sefer sandığınız kadar iyi değil dedin. Neye göre dedin mesela bunu senin bilgi kaynağın nedir? WPC 80 düzeyinde gayet başarılı ürünleri var. Weider aynı değerde ürünü 3000 liraya satıyor. Öpüp başımıza koyalım bu markayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı