Weider Gold vs Premium

Hocam markanın wpc değerlerine veya şeker oranı ne kadar diye eleştirmedim, ben ağzıma gelen tat hakkında konuştum, içilebilirlik hakkında konuştum. Ayrıca Hıq sandığınız kadar masum bir marka değil ona bakarsanız hardline, bıgjoy gibi markaların hammadde sağlayıcıları belli iken neden hıq nun hammadde sağlayıcıları belli değil. Alman hammaddesi diyip geçiştiriyorlar.

İlk fabrika kurarken bile hammaddeleri göstererek video çektiler izlemeni tavsiye ederim sosyal medya hurafesi çok. Haccp,Gmp gibi kalite tescilleride var zaten. Onun dışında kendileri diyor bizim herhangi bir ürünümüzü istediğiniz labaratuvar'a götüre bilirsiniz diye. İnan bana aksi olmuş olsa bütün rakip firmalar şu an ortalıkta karalama kampanyaları yaparlardı.

HIQ hammaddeyi milk specialtiestan alıyor hocam, yine de şu an parasına değecek ürünü yok.

Weider iyi mi yani.

Bilinen bir yan etkisi bulunmuyor. Büyük ihtimal içen kişiyle alakalı bir problem.
Tadı ağır. Yan etki değil ama biraz midesiz olmak gerekiyor. Tüm profosyoneller bunu söylüyor zaten Weider kalite olarak iyi ama tad olarak ağır ve kötü kalıyor diğer markalara göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…