Weider Gold vs Premium

Dostum ülkemizde markaları kendine getiren firma hakkında böyle konuşman bana göre doğru değil. Bu adamlar yokken örneğin WPC nedir hangi markada hangi WPC değerleri var belli değildi. Dandikliğinden topak topak puding yer gibi toz kullanmaya çalışıyorduk. Önce şeker miktarı dedin sana doğrusunu belirtince bu sefer sandığınız kadar iyi değil dedin. Neye göre dedin mesela bunu senin bilgi kaynağın nedir? WPC 80 düzeyinde gayet başarılı ürünleri var. Weider aynı değerde ürünü 3000 liraya satıyor. Öpüp başımıza koyalım bu markayı.
Hocam markanın wpc değerlerine veya şeker oranı ne kadar diye eleştirmedim, ben ağzıma gelen tat hakkında konuştum, içilebilirlik hakkında konuştum. Ayrıca Hıq sandığınız kadar masum bir marka değil ona bakarsanız hardline, bıgjoy gibi markaların hammadde sağlayıcıları belli iken neden hıq nun hammadde sağlayıcıları belli değil. Alman hammaddesi diyip geçiştiriyorlar.

Hocam markanın wpc değerlerine veya şeker oranı ne kadar diye eleştirmedim, ben ağzıma gelen tat hakkında konuştum, içilebilirlik hakkında konuştum. Ayrıca Hıq sandığınız kadar masum bir marka değil ona bakarsanız hardline, bıgjoy gibi markaların hammadde sağlayıcıları belli iken neden hıq nun hammadde sağlayıcıları belli değil. Alman hammaddesi diyip geçiştiriyorlar.
İlk fabrika kurarken bile hammaddeleri göstererek video çektiler izlemeni tavsiye ederim sosyal medya hurafesi çok. Haccp,Gmp gibi kalite tescilleride var zaten. Onun dışında kendileri diyor bizim herhangi bir ürünümüzü istediğiniz labaratuvar'a götüre bilirsiniz diye. İnan bana aksi olmuş olsa bütün rakip firmalar şu an ortalıkta karalama kampanyaları yaparlardı.

Hocam markanın WPC değerlerine veya şeker oranı ne kadar diye eleştirmedim, ben ağzıma gelen tat hakkında konuştum, içilebilirlik hakkında konuştum. Ayrıca HIQ sandığınız kadar masum bir marka değil ona bakarsanız Hardline, bıgjoy gibi markaların ham madde sağlayıcıları belli iken neden HIQ'nun ham madde sağlayıcıları belli değil. Alman hammaddesi deyip geçiştiriyorlar.

HIQ hammaddeyi milk specialtiestan alıyor hocam, yine de şu an parasına değecek ürünü yok.

Dostum ülkemizde markaları kendine getiren firma hakkında böyle konuşman bana göre doğru değil. Bu adamlar yokken örneğin WPC nedir hangi markada hangi WPC değerleri var belli değildi. Dandikliğinden topak topak puding yer gibi toz kullanmaya çalışıyorduk. Önce şeker miktarı dedin sana doğrusunu belirtince bu sefer sandığınız kadar iyi değil dedin. Neye göre dedin mesela bunu senin bilgi kaynağın nedir? WPC 80 düzeyinde gayet başarılı ürünleri var. Weider aynı değerde ürünü 3000 liraya satıyor. Öpüp başımıza koyalım bu markayı.

Weider iyi mi yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı