Werfault.exe nedir?

Aliwhy0571

Femtopat
Daha fazla  
2 saattir bunun için uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Daha yeni çıktı görev yöneticisinde. Kullanım bir 00 oluyor bir 04 bir 02 oluyor ve CPU'yu çok yiyor boşta iken %10 15 oluyor çözümünü bilen var mı nasıl devre dışı bırakırım?

2 saattir bunun için uğraşıyorum ve hala çözüm bulamadım. Daha yeni çıktı görev yöneticisinde. Kullanım bir 00 oluyor bir 04 bir 02 oluyor ve CPU'yu çok yiyor boşta iken %10 15 oluyor çözümünü bilen var mı nasıl devre dışı bırakırım?
Windows sorun giderici aracı. Bazı şeyler bozulmuş anlaşılan.
Yönetici modda CMDyi açıp sfc /scannow yazın bi baksın ne var ne yok.

werfault.exe nedir?
werfault.exe, Windows ve Windows uygulamalarındaki hataları bildiren bir Windows 10 veya 11 işlemidir. Bu hata raporları, geliştiricilerin her gün kullandığınız uygulamalarla birlikte Windows'taki hataları bulmasına ve düzeltmesine yardımcı olur. Windows Hata Bildirimi, Windows veya bir Microsoft uygulamasıyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorsanız genellikle bir çözüm önerir, bu nedenle devre dışı bırakmanızı önermiyoruz.

%10 15 cpu yiyor nasıl devre dışı bırakabilirim
Bu işe yarar sanırım

Peki nasıl devre dışı bırakabilirim onu CPU yiyor bayağı
E yiyecek çünkü PC bozuk.

werfault.exe nedir?
werfault.exe, Windows ve Windows uygulamalarındaki hataları bildiren bir Windows 10 veya 11 işle midir? Bu hata raporları, geliştiricilerin her gün kullandığınız uygulamalarla birlikte Windows'taki hataları bulmasına ve düzeltmesine yardımcı olur. Windows Hata Bildirimi, Windows veya bir Microsoft uygulamasıyla ilgili büyük bir sorun yaşıyorsanız genellikle bir çözüm önerir, bu nedenle devre dışı bırakmanızı önermiyoruz.

Sağ tıkalyıp devre dışı bırakılmıyor mu?

Bırakılmıyor

Bu işe yarar sanırım

E yiyecek çünkü PC bozuk.

Peki nasıl eski haline getirebilirm bozuk derken

Windows sorun giderici aracı. Bazı şeyler bozulmuş anlaşılan.
Yönetici modda CMD'yi açıp SFC /scannow yazın bir baksın ne var ne yok.

Windows Kaynak Koruması herhangi bir bütünlük ihlali bulamadı. Böyle dedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı