WhatGeek sıkça sorulan sorular

WhatGeek üzerinde satın alım yapacak kişilerin sorularını bir kenarda toplayıp kendilerine sordum. İşte sorular ve cevaplar:

WhatGeek üzerinden satın alım yaptığımız taktirde herhangi bir vergi ile karşılaşacak mıyız? Ürün 30 Euro limitine takılacak mı?
-Evet, WhatGeek üzerinden satın alım yaptığınız taktirde doğal olarak ürün yurt dışından kargolanacağı için kapıda vergi ödemesi yapacaksınız. Ayrıca 30 Euro limiti WhatGeek üzerinde de doğal olarak geçerli, 30 Euro üstü gümrükte takılır.

Garanti ve iade işlemleri nasıl işliyor? Mağdur edilir miyim?
-Eğer ki üründe kullanıcı tarafından bir sorun meydana gelirse kargo ücretini sizler ödeyeceksiniz. Ancak üründeki sorunun sebebi kullanıcı değilse ürünü Çin'e kargolarken çıkacak kargo ücretini WhatGeek ödeyecektir. Ürün iadesiz para iadesi veya yeni ürün gönderimi yapılmıyor, ürünü onlara geri göndermeniz gerekmekte.

Ürün elimize ulaştı, fakat beğenmedik. Ne olacak?
-Ürünü beğenmediğiniz taktirde tarafımıza iade sağlayabilirsiniz. Kargo ücretini üründe sorun olmadığı için sizler ödersiniz.

Ayrıca eklemek isterim ki, maillerime cidden zar zor yanıt alabildim. 7. gün yanıt verildi, ayrıca sosyal medya kanalları üzerinden yazdığım mesajlara hiçbir türlü bakmadılar. Birçok kişi de bu sorundan muzdarip, bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerek.

İyi alışverişler!

Son düzenleme:
Konu tamamen yalanlarla dolu. Arkadaş firmayı karalama adına açmış olmalı.

Daha yeni Whatgeek üzerinden 80 dolarlık bir klavye aldım ve bir tuşu bozuk olduğu için onlara yazdığımda o klavyenin bende kalacağını, bana başka bir klavye yollayacaklarını söylediler.

Ayrıca 1 kuruş vergi ödemedim gümrükten geçmesi için düşük fatura giriyorlar ve PTT dışında bir kargo firmasına veriliyor.

Hocam nasıl işledi ilk satın alım süreci anlatır mısınız, sipariş verdikten sonra ne yaptınız

Hocam nasıl işledi ilk satın alım süreci anlatır mısınız, sipariş verdikten sonra ne yaptınız

Sipariş verdikten sonra onlara sipariş numaram ile Türkiye'de yaşadığımdan dolayı faturayı düşük girmelerini ve Yunexpress ile gönderim sağlamalarını istemem yetti.

Bunun dışında aldığım klavye bozuk geldi, kendilerinden rica ettim ve elimdeki bozuk klavyeyi göndermeden aldığımdan 10 dolar daha pahalı bir klavyeyi tarafıma ücretsiz bir şekilde tekrar yolladılar.

Vay be, firma gerçekten kaliteli bir hizmet sağlıyor. Ben de bi gamepad aldım gelmesini bekliyorum şimdi. Size faturayı düşük göstermek için mail attığınızda nasıl bir dönüş sağladılar, ne yazıyordu mailde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…