Üzerinizden para kazanıyor.Wp ne yapsın sizin bilgilerinizi?
Üzerinizden para kazanıyor.Wp ne yapsın sizin bilgilerinizi?
Bizim sınıf grubunda "WhatsApp veri çalıyormuş, Instagram'a taşıyalım grubu." dediler. İnstagram kimin sanki.WhatsApp'ı siliyorlar fakat Instagram Facebook kullanmaya devam ediyorlar.
Yani benzetmenize sosyal olarak normlara uymadığından değilde farklı bir şekilde katılmıyorum. Giyiniyoruz çünkü üşümemeliyiz. Ve sosyal sınıf farklılıkları oluşsun diye bazıları pahalı giyincek tabiHocam biraz kötü bir benzetme olabilir fakat kesinlikle düşüncenize saygı duyuyorum ve kötü amacım yok.
Herkes erkek vücudunu vs. biliyor. İçinde ne olduğunu biliyor. Niye çıplak dolaşmıyoruz? Bu ona benziyor. Önemli bir şeyim olsa da olmasa da ben ulaşılmasını istemiyorum belki. Ayrıca abartılacak kadar bir şey olmayabilir evet bende devam edeceğim fakat salla gitsin ya kullan denilecek kadar da önemli değil.
Siyah fonda Batman ses tonlu adam kim?
Adamın uygulamasını bedava kullanıyorsan böyle bir hakkı var tabii ki zaten sözleşme de o da yazıyor okursanÜzerinizden para kazanıyor.
Üzerinizden para kazanıyor.
Yani benzetmenize sosyal olarak normlara uymadığından değil de farklı bir şekilde katılmıyorum. Giyiniyoruz çünkü üşümemeliyiz. Ve sosyal sınıf farklılıkları oluşsun diye bazıları pahalı giyincek tabii![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.