WhatsApp abartısı ve insanların okuma tembelliği

Hocam biraz kötü bir benzetme olabilir fakat kesinlikle düşüncenize saygı duyuyorum ve kötü amacım yok.
Herkes erkek vücudunu vs. biliyor. İçinde ne olduğunu biliyor. Niye çıplak dolaşmıyoruz? Bu ona benziyor. Önemli bir şeyim olsa da olmasa da ben ulaşılmasını istemiyorum belki. Ayrıca abartılacak kadar bir şey olmayabilir evet bende devam edeceğim fakat salla gitsin ya kullan denilecek kadar da önemli değil.
Yani benzetmenize sosyal olarak normlara uymadığından değilde farklı bir şekilde katılmıyorum. Giyiniyoruz çünkü üşümemeliyiz. Ve sosyal sınıf farklılıkları oluşsun diye bazıları pahalı giyincek tabi :)
Siyah fonda Batman ses tonlu adam kim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani benzetmenize sosyal olarak normlara uymadığından değil de farklı bir şekilde katılmıyorum. Giyiniyoruz çünkü üşümemeliyiz. Ve sosyal sınıf farklılıkları oluşsun diye bazıları pahalı giyincek tabii :)

Şunu demek istiyorum. Dediniz ya çok önemli bilgilerim yok, devlet sırrı saklamıyorum. Yine de bilgileriniz önemli. Herkesle paylaşır mıydınız? Yani evet kullanmaya devam edebilirsiniz fakat sanki devlet sırrı mı saklıyoruz? Diyerek WhatsApp'ın bu sözleşmesini savunmak bence yanlış.

mark-zuckerberg-in-whatsapp-mesajlarini-okumasi_2116406.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı