WhatsApp Aero'ya orijinal WhatsApp yükleyin uyarısı geldi

SADIK CAN

Picopat
Katılım
12 Eylül 2023
Mesajlar
80
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 senedir Aero'yu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu. Geçenlerde sohbet kısmının üzerine bildirim geldi orijinal WhatsApp'ı yükleyin diye. Orijinal yüklemesem bir sıkıntı olur mu? Bu uyarıyı alan var mı başka?
 
Ben de mecburen orijinal WhatsApp'a geçmek zorunda kaldım çünkü Aero hesaptan attı.. güncelleme bekleyeceğiz anlaşılan. Aero geliştiricisinin herhangi bir duyurusunu da göremedim ne yazık ki. Umarım düzelir. 4-5 senedir kullanıyorum sıkıntısız çünkü ilk defa sorunla karşılaştım.
 
Hazar kardeşim anlaşılan bu aralar birilerinin işine çomak sokmuş. Güncelleme gelmeyebilir.
 
Beni de attı hesaptan orjinali indirdir giriş yaptım ama 2-3 senedir kullandığım için çok basit geliyor orjinal whatsapp. Diğer modları da denedim "gb, fm, plus" ama onlarda da aynı hatayı alıyorum.
 
Beni de attı hesaptan orijinali indirdir giriş yaptım ama 2-3 senedir kullandığım için çok basit geliyor orijinal WhatsApp. Diğer modları da denedim "GB, FM, Plus" ama onlarda da aynı hatayı alıyorum.

Evet bende de aynı şekilde oldu tek sıkıntı tüm gruplardan çıkması ve mesajların gitmesi tabii bir de Aero'ya özel özellikler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı