WhatsApp Artık iPad’de!

Makaleler
2
Yer
Vilnius, Lithuania
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Macbook Air M3 15" (2024)

- TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard
- GIGABYTE Geforce RTX 4070,
- Ryzen 7 7700,
- Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM,
- TUF 750W PSU 80+ Gold,
- SteelSeries Apex Pro Keyboard,
- Steel Series Aerox 5 Mouse,
- AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor,
- DeepCool LE520 Liquid Cooler,
Meslek
AI Researcher at Outlier.ai
WhatsApp, resmi olarak iPad'e geldi!

Uygulama, çoklu cihaz desteği sayesinde iPhone’a bağlı olmadan çalışıyor. Mesajlar uçtan uca şifreli olarak senkronize ediliyor.
Split View ve çoklu pencere desteğiyle iPad deneyimine tam entegre.

Uzun zamandır eksik olan bir parça tamamlandı diyebiliriz.

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vay be. Hiç getirmeyecekler sanıyordum. Niye bu kadar uzun sürdü acaba?
Aslında yaklaşık 6-8 aydır betada vardı, indirilip kurulabiliyordu beta programına dahilseniz. 6-8 ay içinde de yayınlanmış olması bence normal.

Giderek Telegram'a benziyor.
Biraz gelişsin zaten. Leş gibi, cırt bir uygulama. Mekanikleri, altyapısı, yedekleme sistemi, beta sistemi... Say say bitmez. Bu kadar meşhur olmasa, herkes kullanmasa ben de kullanmam.

Aslında yaklaşık 6-8 aydır betada vardı, indirilip kurulabiliyordu beta programına dahilseniz. 6-8 ay içinde de yayınlanmış olması bence normal.

Kaç yıldır WhatsApp'ın var olduğunu ve iPad'in de var olduğunu düşünürsek bence saçmaydı. PC'den falan giriş getirildiği sırada getirilmeliydi. Çok geç hareket ediyorlar.

Kaç yıldır WhatsApp'ın var olduğunu ve iPad'in de var olduğunu düşünürsek bence saçmaydı. PC'den falan giriş getirildiği sırada getirilmeliydi. Çok geç hareket ediyorlar.
E tabi. Neleri geç getiriyorlar bir bilseniz. 😅

Biraz gelişsin zaten. Leş gibi, cırt bir uygulama. Mekanikleri, altyapısı, yedekleme sistemi, beta sistemi... Say say bitmez. Bu kadar meşhur olmasa, herkes kullanmasa ben de kullanmam.
Herkes orada olduğundan yeni kullanıcı da oraya geçmek zorunda kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı