WhatsApp ''bu hesap artık kullanılmaz'' hatası

Merhaba hocam. Ben yeni üye oldum. Benim de WhatsApp hesabım bugün kapatıldı. Numara değiştirmeden nasıl bir çözüm bulabilirim. Bu bahsettiğiniz SMS sitesi yöntemini bana da gösterir misiniz?

Bu dediğim yöntem pek iyi değil numaranızı değiştirmenizi öneririm istemiyorsanız WhatsApp onay gibi yazarak bazı sitelerde var oradan yabancı numara alabiliyorsunuz +90 biraz pahalı.
tavsiyem numaranızı değiştirin

Bu dediğim yöntem pek iyi değil numaranızı değiştirmenizi öneririm istemiyorsanız WhatsApp onay gibi yazarak bazı sitelerde var oradan yabancı numara alabiliyorsunuz +90 biraz pahalı.
tavsiyem numaranızı değiştirin
hımm anladım. Ücret karşılığı yabancı numara mı alıyoruz yani? Mecbur yeni numara alacağız artık. Heryerde de bu numaram kayıtlı o yüzden numara değiştirmeyi pek istemiyordum da o yüzden sordum.

Hımm anladım. Ücret karşılığı yabancı numara mı alıyoruz yani? Mecbur yeni numara alacağız artık. Her yerde de bu numaram kayıtlı o yüzden numara değiştirmeyi pek istemiyordum da o yüzden sordum.

Ben bir süre eski numaram yani WhatsApp kapalı numaramda durdum yabancı vardı WhatsApp'ta Meksika bayağı kullandım fakat sonra biri Meksika'dan biri fiziksel SIM alınca benim numara çıkmış yani numara gitti onun yüzüden numaramı değiştirdim biraz uğraşırsınız eş dost vermekle yapacak bir şey yok yani hangi operatörü kullanıyorsunuz numara değiştirme servisi mevcut oradan numara seçebilirsiniz beğendiğinizi beğenmezseniz çık gir yaparsanız farklı numaralar geliyor. Ben sonunu numaramın 34 03 almıştım kolay oluyor. :D

HImm anladım. Türk telekom benim numaram. Numara değiştirme servisi var mı bir araştırayım o zaman. O değil de en çok banka uygulamalarıyla uğraşacağım anlaşılan. Teşekkür ederim.

Hımm anladım. Türk Telekom benim numaram. Numara değiştirme servisi var mı bir araştırayım o zaman. O değil de en çok banka uygulamalarıyla uğraşacağım anlaşılan. Teşekkür ederim.

Evet uygulamasında numara değiştirme servisi mevcut oradan yapabilirsiniz size kolay gelsin tekrar geçmiş olsun diyelim.

Evet uygulamasında numara değiştirme servisi mevcut oradan yapabilirsiniz size kolay gelsin tekrar geçmiş olsun diyelim.
teşekkür ederim saolun

Hocam bir de birşey daha sorsam size. Bu aldığınız yabancı hat üzerinden whatsapp ı aktif ettiğinizde mesela cep numaranızı verdiğiniz birisi sizi whatsapp a ekleyebiliyor muydu yoksa o yabancı hat numarasını mı veriyordunuZ? Bir de bu şekilde ne kadar süre kullanılabiliyor?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sağ olun.

Hocam bir de bir şey daha sorsam size. Bu aldığınız yabancı hat üzerinden WhatsApp'ı aktif ettiğinizde mesela cep numaranızı verdiğiniz birisi sizi WhatsApp'a ekleyebiliyor muydu yoksa o yabancı hat numarasını mı veriyordunuz? Bir de bu şekilde ne kadar süre kullanılabiliyor?

Evet yabancı numarayı kişilere ekliyor ya da WhatsApp üzerindende oluyor numaranın ne kadar gideceği belli değil yani gider mi gitmez mi ihtimal veremem.

Bu sorunun aynısını bende yaşadım hem de bugün gözden geçirdiler ve hesabın kuralları ihlal ettiğinden dolayı hesabı banladılar desteğe kendi çapımda hem Türkçe hem de İngilizce çevirisini yazıp gönderdim mesajda yanlış bir şey yapmadığımı eğer bir hata varsa beni affetmelerini ve nerede yanlış yaptığımı sordum 2dk sonra hesap açıldı isterseniz sizde bu tür bir mesaj yazın benimki açıldı çok şükür. En kötü ihtimal arkadaş gibi numaranızı değiştirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı