WhatsApp dolandırıcısı nasıl ihbar edilebilir?

Ali Eren1

Hectopat
Daha fazla  
Bu gün WhatsApptan bir mesaj aldım, numara Nijerya gösteriyor, kendisi basit iş teklifleri yapıyor. Dolandırıcı olduğu çok bariz. Bunu bir şekilde ihbar edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün WhatsApp'tan bir mesaj aldım, numara Nijerya gösteriyor, kendisi basit iş teklifleri yapıyor. Dolandırıcı olduğu çok bariz. Bunu bir şekilde ihbar edebilir miyim?

İhbar etsen bile bunlar sık sık türüyor hocam. Çok çok numaraları kapanır ama gene açarlar. Tavsiyem direkt engelleyin.

Birşey çıkmaz, ben pttavm klonu site yapıp milleti dolandıran adamı ad soyad bilgisine kadar çıkartıp ihbar ettimde bir sonuç çıkmadı.

Yurtdışında tanıdığınız v.s. yoksa Whatsapp yurtdışından gelen mesaj ve aramaları engelleme ayarlarını bir araştırın. Ben tamamen yurtdışına kapattım. Hiç mesaj yada arama gelmiyor...

Bu gün WhatsApptan bir mesaj aldım, numara Nijerya gösteriyor, kendisi basit iş teklifleri yapıyor. Dolandırıcı olduğu çok bariz. Bunu bir şekilde ihbar edebilir miyim?
Dalga geçebilirsin. Bana öyle gelince dalga geçip engelliyorum.

Bir şey çıkmaz, ben PttAVM klonu site yapıp milleti dolandıran adamı ad soyad bilgisine kadar çıkartıp ihbar ettim de bir sonuç çıkmadı.

A101 klonu, sahibinden klonu, Çiçeksepeti vb. bunlar engelledikçe bitmiyor hocam Instagram'da da reklam yapıyorlar hesap açıp açıp. Hesabı bildirsen kapansa bile yeni hesap açıp oradan aynı gönderiyi reklam satın alıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı