WhatsApp gibi uygulama yapmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eleştiren arkadaşlara sonuna kadar katılmakla birlikte, android studio öğrenmelisin bence. Whatsapp benzeri bir şey değil de belki öğrendikçe daha özgün bir şey çıkartabilirsin ortaya.

Codecanyon gibi siteler de benzer App satın alıp editleyip yayınlayabilirsin.
Teşekkürler..
Flutter en iyi tercih bence. Ama araştırmadan bir şey yapamazsın.
Biliyorum, araştırmadan bilgim olmadan hiçbir şey yapamam, bu yüzden bilgi almak için bu konuyu açmıştım.
Böyle bir şey buldum belki işinize yarar.
Bakacağım çok teşekkürler..
Eleştiren arkadaşlara sonuna kadar katılmakla birlikte, android studio öğrenmelisin bence. Whatsapp benzeri bir şey değil de belki öğrendikçe daha özgün bir şey çıkartabilirsin ortaya.
Tamam, çok teşekkürler..

Arkadaşa yüklenen ve kızanlara söylüyorum. Arkadaş bir şeyler başarmak istiyor olabilir. Her yapılan uygulama herkese açık yayınlanacak gibi bir şart yok ki. Arkadaş size nasıl yapılacağını ve birkaç soru sormuş. Siz yapma, yapamazsın veya "hahahaha" emojisi atıyorsunuz. Konu sahibinin sorularını cevaplayım.
1- kodular veya App inventor ile yapabilirsiniz. İlgili linkler aşağıda.
2- hazır projesinin olduğunu sanmıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Abi şaka mısınız ya?
Ben CS:GO clonu yapacağım, Facebook clonu yapalım ama Türkler için olsun.
Abicim bir bitmediniz. Önce bir araştır. Bu artık cahilliğin dibini sıyırmak.

Merhaba, bu "Türkler için olsun" konusunu sen başlattığın için seninle konuşmak istedim. Acaba söyler misin, konuda nerede "Türkler için olsun, yayınlamak istiyorum, insanlar kullansın istiyorum" yazıyor? Ben bu uygulamayı yayınlamak istediğimi söylemedim. Veya Türkler için olsun bilmem ne? Sadece kendim öyle test amaçlı kafama göre bir uygulama yapıp üstünden bir şeyler öğrene öğrene ilerlemek istiyordum. Ama o kadar güzel insanlara cevap veriyorsunuz ki, insanı hayattan soğutuyorsunuz. Bana gelmiş "araştır" diyorsun. Ya abim benim bu konuyu açmamdaki sebep ne? Bilgi almak değil mi? İki saat Google'da oyalanacağıma siz "bilgili" insanlara soruyorum. Bilgiden çok linç yedim yine teşekkür ederim. Adamsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşa yüklenen ve kızanlara söylüyorum. Arkadaş bir şeyler başarmak istiyor olabilir. Her yapılan uygulama herkese açık yayınlanacak gibi bir şart yok ki. Arkadaş size nasıl yapılacağını ve birkaç soru sormuş. Siz yapma, yapamazsın veya "hahahaha" emojisi atıyorsunuz. Konu sahibinin sorularını cevaplayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biz dalga geçmiyoruz. Hazır kodlara ben yaptım denilemez, biz bunu ifade ediyoruz. Duyar kasmayın.

Tamam çok teşekkürler. Pek hevesim kalmadı gördüklerimden sonra ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı