Zuck çalmıyordu.Genç insanların şevkini neden kırıyorsunuz?. Belki bir Zuckerberg çıkacak bu ülkeden. Ama sen buna engel oluyorsun. Oldu mu şimdi?.
Zuck çalmıyordu.Genç insanların şevkini neden kırıyorsunuz?. Belki bir Zuckerberg çıkacak bu ülkeden. Ama sen buna engel oluyorsun. Oldu mu şimdi?.
Çalıyor ama çalışıyor yani bu da bir şey.Zuck çalmıyordu.
Teşekkürler..Codecanyon gibi siteler de benzer App satın alıp editleyip yayınlayabilirsin.
Biliyorum, araştırmadan bilgim olmadan hiçbir şey yapamam, bu yüzden bilgi almak için bu konuyu açmıştım.Flutter en iyi tercih bence. Ama araştırmadan bir şey yapamazsın.
Bakacağım çok teşekkürler..Böyle bir şey buldum belki işinize yarar.
![]()
mesibo Messenger - Create an Open Source WhatsApp, Telegram, Signal clone app using mesibo
Welcome to this multi-part series where we will guide you through the design and implementation of a commercially deployable messaging app similar to WhatsApp, Telegram and Signal. This comprehensive series will cover end-to-end encrypted real-time messaging, voice and video calls, conferencing...mesibo.com
Tamam, çok teşekkürler..Eleştiren arkadaşlara sonuna kadar katılmakla birlikte, android studio öğrenmelisin bence. Whatsapp benzeri bir şey değil de belki öğrendikçe daha özgün bir şey çıkartabilirsin ortaya.
Abi şaka mısınız ya?
Ben CS:GO clonu yapacağım, Facebook clonu yapalım ama Türkler için olsun.
Abicim bir bitmediniz. Önce bir araştır. Bu artık cahilliğin dibini sıyırmak.
Arkadaşa yüklenen ve kızanlara söylüyorum. Arkadaş bir şeyler başarmak istiyor olabilir. Her yapılan uygulama herkese açık yayınlanacak gibi bir şart yok ki. Arkadaş size nasıl yapılacağını ve birkaç soru sormuş. Siz yapma, yapamazsın veya "hahahaha" emojisi atıyorsunuz. Konu sahibinin sorularını cevaplayım.
1- kodular veya App inventor ile yapabilirsiniz. İlgili linkler aşağıda.
2- hazır projesinin olduğunu sanmıyorum.
Arkadaşa yüklenen ve kızanlara söylüyorum. Arkadaş bir şeyler başarmak istiyor olabilir. Her yapılan uygulama herkese açık yayınlanacak gibi bir şart yok ki. Arkadaş size nasıl yapılacağını ve birkaç soru sormuş. Siz yapma, yapamazsın veya "hahahaha" emojisi atıyorsunuz. Konu sahibinin sorularını cevaplayım.
1- kodular veya App inventor ile yapabilirsiniz. İlgili linkler aşağıda.
2- hazır projesinin olduğunu sanmıyorum.
Tamam çok teşekkürler. Pek hevesim kalmadı gördüklerimden sonra ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.