WhatsApp kullanılır mı?

WhatsApp güvenli değilmiş!
WhatsApp kullanılır milletin Bip'e geçtiğine bakma. Bip de bişey yapamıyorsun çok kötü ve kullanışsız.

Sözleşmeyi kabul ettiğiniz takdirde kullanılır.

Artıları:
-Performansı yüksek.
-Çok fazla kişi tarafından kullanılıyor.
-Uygulamada sorun bulmanız neredeyse imkansız.
-Arayüzü çok basit, her şey elinizin altında.
-Fotoğraf, video ve mesajlarınızı Google Drive'a kaydettiğinden ücretsiz şekilde saklayabiliyor.

Eksileri:
-Fotoğraf ve video kalitesi rezalet.
-Verilerinizi diğer firmalarla paylaşıyorlar.
-Telegram'da olduğu gibi bot desteği yok.
-64MB dosya limiti var, çoğu zaman bu limit yüzünden kafayı yiyorum.

Ben devlet adamı olmadığım için zaten şifreleme cart curt beni fazla ilgilendirmiyor. Ve tüm tanıdıklarım Telegram kullandığı için önerdim. Bir sürü artı özelliği de var.

Anlıyorum ne demek istediğinizi ama güvenlik nedeniyle terk edilen WhatsApp'dan sonra güvenlikde WhatsApp'la hemen hemen aynı hatta belki de daha kötü olan telegrama yönelmek garip olurdu ama tabii illaki bırakacağım diyorsa telegrama geçebilir arkadaşları falan oradaysa.

Bilgilerimin Telegram aracılığıyla hukukun olmadığı Rusya'ya gideceğine, WhatsApp aracılığıyla hukuk devleti olan ABD'ye gitmesini tercih ediyorum.

Dostum kos koca Rusya ve ABD bizim gibi insanların bilgilerini sadece depolar ne yapcaklar bize ve ABD'nin hukuk devleti olduğunu bir kere daha düşün bence.

Bipi bir denedim bazı arkadaşlarım da korkmuşu bu olaydan onlardan bazıları oraya geçti her neyse ama gerçekten re-za-let gıcık bir bir bip sesi var (bildirim sesi) sessize alsan telefonu e belki önemli birisi arayacak bipi sessize alsan arkadaşlarının mesajlarını göremeyeceksin, emoji yok vb. üstüne üstlük en fazla verinizi alan da bip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı