hocamyarasa
Hectopat
WhatsApp PC'den bir video atmaya çalıştığımda video sessiz olarak gidiyor. Sebebi ve çözümü ne olabilir?
Videonun gönderildiği telefonda videoya tıkladıktan sonra sağ altında bulunan hoparlör ikonuna dokunun.
Bende sana diyorum ki ses gitmiyor sanıyorsun ama gönderilen videoyu açtığında ses kapalı konumda oluyor, ses yok sanıyorsun. Sesi açmayı denedin mi?Yazarken başlığı bir okuyun be abicim.
Çok teşekkürler.Daha önceki dönemlerde, yani WhatsApp Masaüstü Uygulaması'nın arayüzü değişmeden önce PC'den 100 MB'a kadar video gönderebiliyorduk ve belge biçiminde gönderiliyordu. (yanlış hatırlamıyorsam bir dönem de yine video şeklinde sıkıştırılmadan her boyutta gidebiliyordu sanırım.) Şimdi ise her video yine video şeklinde gönderiliyor ancak;
Boyutu 16 MB'tan küçükse sorunsuz gönderilebiliyor.
Fakat 16'dan büyükse hem gönderilirken işlemci çok çalışıyor ve gönderilmesi uzun sürüyor hem de gittikten sonra boyutu artıyor. Mesela 17,3 MB'lık video 40 küsur MB oluyor ve sesi gitmiyor. (Nedenini ben de bilmiyorum)
Aynı konu Reddit'te de vardı ve orada 16 MB sınırından bahsedilmiş. O mesajı görünce şimdi denedim ve gerçekten 16 MB altı videoların sorunsuz gönderildiğini gördüm.
Rica ederim, bir şey yapmadım. Sadece fark ettiklerimi paylaştım.Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.