Arkadaşlar ben WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim. WhatsApp hesabını silerek bu durumdan kurtulabiliyormuşuz herhalde ama tüm mesajlarımız gidiyormuş galiba. Hem sözleşmeyi iptal edip hem de mesajları saklamanın bir yolu var mıdır?
2014 yılından beri Facebook şirketinin bünyesinde bulunan ve günümüzde dünyada en yaygın mesajlaşma uygulaması olan Whatsapp zaten yıllardır yaptığı veri toplama işini artık legal olarak yapmaya başladı ve kullanıcılara kabul etmesi zorunlu olan...
Bu blog dan önce şu blog girdisini okumanızı öneririm: Çok güvenli (!) Telegram ve diğer uygulamalar Öncelikle bu bir tartışma, fikir alışverişi blogu değil; o yüzden yorumlar ve değerlendirmeler kapalı. Gelecek Telegram "faciasında" ben...
Whatsapp silip Telegram'a geçmek eşekten eşeğe binmekten başka bir şey değildir. Telegram çok güvenliymiş gibi millet de geçiyor sanki. Ek olarak kim benim bilgimi ne yapsın yav?
İnsanlar Bip'e geçer diye düşünmüştüm ama herkes Telegram'a geçti, bekle putin biz geliyoruz...
Facebook her türlü verilerimizi satıyordu, bundan 1 yıl önce 3 kişilik arkadaş grubunda çok spesifik bir konu hakkınd konuşuyorduk, Instagram'a girdim direkt reklam olarak çıktı. Hadi onu geçtim reklamlardan biri kupa bardak rekla mıydı üzerinde bizim grubun adı yazıyordu yani sözleşme hikaye alan her türlü alıyor verileri.