WhatsApp sözleşme mesajı gelmedi

Etmezsen wp kullanamıyorsun, edersen de bilmiyorum.

Değişen pek bir şey yok önceden verileri izin almadan paylaşıyordu ve izliyordu şimdi işi yasal hale getirdi ve yasal bir şekilde paylaşım yapacak nereden çıktı derseniz de Apple face ye dava açtı gizlilik politikası ve ilkelerini ihlal ettiği gerekçesiyle ki etti Apple'da face ye hem dava açtı hem de face ve bünyesinde bulunan uygulamaları App Store'den kaldırmakla tehdit etti tam olarak böyle söylemese de bunu benzeri bir şeyler söyledi bunu için de gizlilik sözleşmesi değiştirdi artık tüm wp hareketleriniz Facebook şirketler grubu ile paylaşılacak hem de sizin izninizle ki önceden de paylaşıyordu hatta mark zuckerberg Avrupa insan hakları mahkemesinde yargılandı suçu da face deki verileri satmaktı.
 
8 şubattan sonra evet kullanamazsın ama kabul edersen bilgilerin sadece Facebook'un yan uygulaması olan WhatsApp ve Instagram şirketleri birleşiyor. Bu yüzden veriler her 3 şirkette buluncak gibi düşün WhatsApp aslında Facebook'un olduğu için böyle bir güncelleme geldi. Verilerimiz güvende olacak.
 
Merhaba, ben WhatsApp Plus kullanıyorum. bana da gelmedi halen. nasıl olacak acaba? Plus kullanıyorum diye beni WhatsApp sisteminden görmüyor olabilirler mi? Eğer halen deva edersem 8 Şubat'tan sonra kullanır mıyım?
 
Merhaba konuyu hortlatıyorum özür dilerim ama ben sözleşmeyi kabul etmedim. Aile fertlerim de benim telefonumu ellemediklerini söylüyorlar ama ben WhatsApp'ı kullanıyorum şu anda garip değil mi?
 

Geri
Yukarı