WhatsApp takip edilebilir mi?

2 dakika da bile halledebilir ama işte bunun fark edilmemesi çok düşük olasılık şüphen tam olarak nedir WhatsApp'dan bağlı cihazları kontrol et senin telefonundan kaynaklı bir durum olduğunu düşünmüyorum.

@606210, Anlatayım, birisinin benim WhatsApp mesajlarımı benim haberim olmadan takip edebilir mi? WhatsApp Web sadece benim cihazımda kullanılıyor yani orada da risk yok. Internette araştırma yaptığımda böyle bir takibin fiziksel olarak telefona ulaşmak ile olduğunu gördüm bir program bir yazılım ile mümkün olabiliyormuş. Ben birisi telefonumu alır ne bileyim kod gelir link gelir kurulum yapar benim haberim olmazsa diye korkuyorum çünkü yapabilecek bir kişi var etrafımda gidip ona da soramam maalesef. Benim haberim olmadan, ben fark etmeden böyle bir şey yapılabilir mi telefonumu aldığını görmesem bir şeyler yüklese ben bunu nasıl fark ederim? RAT dediğiniz de sanırım telefona indirilen bir şey onu da indirmedim ama yapacak kisi onu da bir sekilde indirebilir mi? Çok uzun oldu skdkskd.

@606210, anlatayım, birisinin benim WhatsApp mesajlarımı benim haberim olmadan takip edebilir mi? WhatsApp Web sadece benim cihazımda kullanılıyor yani orada da risk yok. Internette araştırma yaptığımda böyle bir takibin fiziksel olarak telefona ulaşmak ile olduğunu gördüm bir program bir yazılım ile mümkün olabiliyormuş. Ben birisi telefonumu alır ne bileyim kod gelir link gelir kurulum yapar benim haberim olmazsa diye korkuyorum çünkü yapabilecek bir kişi var etrafımda gidip ona da soramam maalesef. Benim haberim olmadan, ben fark etmeden böyle bir şey yapılabilir mi telefonumu aldığını görmesem bir şeyler yüklese ben bunu nasıl fark ederim? RAT dediğiniz de sanırım telefona indirilen bir şey onu da indirmedim ama yapacak kisi onu da bir sekilde indirebilir mi? Çok uzun oldu skdkskd.

Bir şey olduğunu düşünmüyorum bu kadar paranoyaksanız telefonunuzu sifirlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı