WhatsApp takip edilebilir mi?

Telefonun gereğinden fazla ısınıyorsa da arkada casus yazılım çalışıyor olabilir. Linke tıklamaktan öyle aman aman bir zarar gelmez diye biliyorum.

Şimdiye kadar hiç dosya vs ben kendim indirmedim başka birisinin yüklemesinden korkuyorum. WhatsApp takip uygulamaları vs.
O sosyal medya da gördüğünüz videoların %90'ı kolpa videolar.

Telefonun gereğinden fazla ısınıyorsa da arkada casus yazılım çalışıyor olabilir. Linke tıklamaktan öyle aman aman bir zarar gelmez diye biliyorum.

Hiç öyle bir şey fark etmedim şarjım da aynı şekilde uzun süre gidiyor. Ben fark etmeden WhatsApp takip uygulamaları yüklendi mi ondan tedirginim sadece.

Muhtemelen öyledir ama takip yapan uygulamalar varmış maalesef ki mspy vs.

Eğer içinizde çok çok fazla tedirginlik ve şüphe varsa yapacağınız en iyi şey telefonu resetlemek

Muhtemelen öyledir ama takip yapan uygulamalar varmış maalesef ki mspy vs.
Ebevyn kontrol uygulamasıymış

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-18 182402.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 77
Eğer içinizde çok çok fazla tedirginlik ve şüphe varsa yapacağınız en iyi şey telefonu resetlemek

Bir şey sormak istiyorum izninizle böyle bir program yükleme yapılsaydı eğer Google geçmişinde uygulamanın sitesi vs gözükürdü değil mi sonuçta oradan yükleniyor ya tarayıcı geçmişinde gözükürdü?

Google geçmişi silinebiliyor, Play Store üzerinden daha önce yüklenmiş uygulamalar sekmesinden bakabiliyorsunuz yüklenen uygulamalara.

Google geçmişi silinebiliyor, Play Store üzerinden daha önce yüklenmiş uygulamalar sekmesinden bakabiliyorsunuz yüklenen uygulamalara.

Benim kullandığım tarayıcı farklı ve geçmişi silse bile görebildiğim yer var orada hiçbir şekilde böyle arama site vs görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…