eslemtuna089
Centipat
Dosya indirilmez ise yapılamaz.
Şimdiye kadar hiç dosya vs ben kendim indirmedim başka birisinin yüklemesinden korkuyorum. WhatsApp takip uygulamaları vs.
Dosya indirilmez ise yapılamaz.
Telefonun gereğinden fazla ısınıyorsa da arkada casus yazılım çalışıyor olabilir. Linke tıklamaktan öyle aman aman bir zarar gelmez diye biliyorum.@606210, Anlatayım, birisinin benim WhatsApp mesajlarımı benim haberim olmadan takip edebilir mi? WhatsApp Web sadece benim cihazımda kullanılıyor yani orada da risk yok. Internette araştırma yaptığımda böyle bir takibin fiziksel olarak telefona ulaşmak ile olduğunu gördüm bir program bir yazılım ile mümkün olabiliyormuş. Ben birisi telefonumu alır ne bileyim kod gelir link gelir kurulum yapar benim haberim olmazsa diye korkuyorum çünkü yapabilecek bir kişi var etrafımda gidip ona da soramam maalesef. Benim haberim olmadan, ben fark etmeden böyle bir şey yapılabilir mi telefonumu aldığını görmesem bir şeyler yüklese ben bunu nasıl fark ederim? RAT dediğiniz de sanırım telefona indirilen bir şey onu da indirmedim ama yapacak kisi onu da bir sekilde indirebilir mi? Çok uzun oldu skdkskd.
O sosyal medya da gördüğünüz videoların %90'ı kolpa videolar.Şimdiye kadar hiç dosya vs ben kendim indirmedim başka birisinin yüklemesinden korkuyorum. WhatsApp takip uygulamaları vs.
Telefonun gereğinden fazla ısınıyorsa da arkada casus yazılım çalışıyor olabilir. Linke tıklamaktan öyle aman aman bir zarar gelmez diye biliyorum.
Telefonun gereğinden fazla ısınıyorsa da arkada casus yazılım çalışıyor olabilir. Linke tıklamaktan öyle aman aman bir zarar gelmez diye biliyorum.
O sosyal medya da gördüğünüz videoların %90'ı kolpa videolar.
Eğer içinizde çok çok fazla tedirginlik ve şüphe varsa yapacağınız en iyi şey telefonu resetlemekHiç öyle bir şey fark etmedim şarjım da aynı şekilde uzun süre gidiyor. Ben fark etmeden WhatsApp takip uygulamaları yüklendi mi ondan tedirginim sadece.
Muhtemelen öyledir ama takip yapan uygulamalar varmış maalesef kimspy vs.
Ebevyn kontrol uygulamasıymışMuhtemelen öyledir ama takip yapan uygulamalar varmış maalesef kimspy vs.
Eğer içinizde çok çok fazla tedirginlik ve şüphe varsa yapacağınız en iyi şey telefonu resetlemek![]()
Google geçmişi silinebiliyor, Play Store üzerinden daha önce yüklenmiş uygulamalar sekmesinden bakabiliyorsunuz yüklenen uygulamalara.Bir şey sormak istiyorum izninizle böyle bir program yükleme yapılsaydı eğer Google geçmişinde uygulamanın sitesi vs gözükürdü değil mi sonuçta oradan yükleniyor ya tarayıcı geçmişinde gözükürdü?
Uygulamanın çok fazla işlevi var insanlar takip için de kullanıyorEğer içinizde çok çok fazla tedirginlik ve şüphe varsa yapacağınız en iyi şey telefonu resetlemek
Ebevyn kontrol uygulamasıymış![]()
Yapacak insan her şekilde yapar tabii ki.Uygulamanın çok fazla işlevi var insanlar takip için de kullanıyor![]()
Google geçmişi silinebiliyor, Play Store üzerinden daha önce yüklenmiş uygulamalar sekmesinden bakabiliyorsunuz yüklenen uygulamalara.
O zaman paranoya olmaya gerek yokBenim kullandığım tarayıcı farklı ve geçmişi silse bile görebildiğim yer var orada hiçbir şekilde böyle arama site vs görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.