TheShelt
Hectopat
@unnamedington Adam ne yapacak senin girdiğin siteleri, ne yapacak senin girdiğin yerleri, ne yapacak hobilerini, fobilerini. Kusura bakma ama sana kalsa zaten dünyada 14 milyar insan var 7 milyarı bizler diğer 7 milyarı her birimizi izleyen FBI ajanları.
Konunun başından beri Ne kadar farklı görüşte olsam da Avast konusunda sana katılıyorum. Maalesef Avast gibi programlar verileri kötü amaçlar doğrultusunda alıyor haklısın ama bariz bir şekilde sorun olmadığını bilmediğin (en azından benim için öyle) Instagram, Google, WhatsApp'a karşı güvensizlik duymak pek mantıklı gelmiyor
En ufak bir bilgimizi bile verdiğimiz sitelerin gizlilik politikalarını hiçe sayaraktan başkalarına satabiliyor (örneğin Avast!).
Konunun başından beri Ne kadar farklı görüşte olsam da Avast konusunda sana katılıyorum. Maalesef Avast gibi programlar verileri kötü amaçlar doğrultusunda alıyor haklısın ama bariz bir şekilde sorun olmadığını bilmediğin (en azından benim için öyle) Instagram, Google, WhatsApp'a karşı güvensizlik duymak pek mantıklı gelmiyor