WhatsApp Yedekleme Yapmıyor

Bu seferde süreye takıldım sürekli silip kaldırdığımdan, şuan en erken 3 saat sonra deneyebilirim. Aga bunun çözümü ne ya 4-5 yıllık sohbetler vardı..

Android'in faydaları 😃, IOS'ta WhatsApp klasörü ve daha birçoğu gözükmüyor diye hatırlıyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam evet öyleydi android candır ya iosta olsa deneme bile yapamazdım. 🙂
 
Bu sefer de süreye takıldım sürekli silip kaldırdığımdan, şu an en erken 3 saat sonra deneyebilirim. Aga bunun çözümü ne ya 4-5 yıllık sohbetler vardı.

Hocam, bir ihtimal Drive depolama alanı dolmuş diyeceğim ama zor gibi geliyor isterseniz bir bakın yedeklemeyi denediğiniz hesabın Drive alanına.
 
Biraz daha açar mısınız hocam tam anlayamadım.
Yani şunu diyorum hocam, wpyi yeniden yüklediğimizde yedekler var mı diye arayıp varsa onu indiriyor ya bu işlemi yapmadan sd karttan dahiliye wp dosyalarını attıktan sonra whatsapp a bunu nasıl okutabilirim nasıl gösteririm yani görse mesajlar, medyalar hepsi laps diye gelecek umarım anlatabilmişimdir kusura bakma :)
 
Yani şunu diyorum hocam, wpyi yeniden yüklediğimizde yedekler var mı diye arayıp varsa onu indiriyor ya bu işlemi yapmadan SD karttan dahiliye wp dosyalarını attıktan sonra WhatsApp'a bunu nasıl okutabilirim nasıl gösteririm yani görse mesajlar, medyalar hepsi laps diye gelecek umarım anlatabilmişimdir kusura bakma :)

Hocam, WhatsApp klasörünü atıp sonra yükleyince otomatik yerel yedeklemeyi görüp yüklemesi lazım. Eski cihazınız halen duruyor ise WhatsApp klasörünü ona atıp deneyin bir de oradan yedekleyin yeni cihazda o yedeklemeyi bulup inderecek mi, sorun cihazdamı değil mi daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı