Whatsapp'a bilgisayardan nasıl girebilirim? (telefon olmadan)

Yanlış. Bir sürü sanal android uygulaması mevcut. Onların içine Whatsapp kurulup bakılabilir.
Ör: BlueStacks
BlueStacks'i denedim daha önce fakat bilgisayarım kaldırmadı:(
Telefon olmadan Whatsapp kullanılır bal gibi de kullanılır. Bir konuda bilgisi olmadan hereksin atlaması garip. Free Texting & Calling App | Wireless Cell Phone Plans | TextNow sitesi üzerinden telefon numarası alıp kullanabilirsin. Ben öyle kullanıyorum.
Bunun whatsapp olduğuna emin misin? yoksa farklı bir mesajlaşma uygulaması mı?

Son düzenleme:
BlueStacks'i denedim daha önce fakat bilgisayarım kaldırmadı:(

Bunun whatsapp olduğuna emin misin? yoksa farklı bir mesajlaşma uygulaması mı?
Hocam telefonun var mı? Eğer varsa BlueStacks programına gerek yok direk bilgisayarına Whatsapp uygulamasını indirebilirsin.

Son düzenleme:
Ama öyle @Eren BlackSnake'in dediği gibi oluyor ve her girememde telefona ihtiyaç duyuluyor. Ben, bi kere gireyim istiyorum.
Dediğim gibi telefonun varsa Whatsapp'ı Windows'a indir ve kur. Kurduktan sonra senden QR kod ile telefonuna bağlanmanı isteyecek. Onu yaparken altındaki "Oturumu açık tut" kutucuğunu işaretler isen telefonun açık olduğu ve sen isteyerek oturumu kapatmadığın sürece bir daha kodu taramanı istemez.

Ekran Alıntısı.PNG

Dediğim gibi telefonun varsa Whatsapp'ı Windows'a indir ve kur. Kurduktan sonra senden QR kod ile telefonuna bağlanmanı isteyecek. Onu yaparken altındaki "Oturumu açık tut" kutucuğunu işaretler isen telefonun açık olduğu ve sen isteyerek oturumu kapatmadığın sürece bir daha kodu taramanı istemez.

Eki Görüntüle 364387
Hala telefonunuzu bağlı tutun diyor.

Bende bu konuyu baya araştırmıştım ama telefonsuz tabii kullanılabiliyor. İmkansız diyenler olmuş ne ilginç bir durum. 🙂
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı