WhatsApp'ta hocadan not nasıl istenir?

İlhan TC

Hectopat
Arkadaşlar hepinize merhaba, benim sınıfı geçmem için 3 puan lazım ortalama için ve şu an tatil. Hocalardan WhatsApp'ta nasıl not isteyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize merhaba, benim sınıfı geçmem için 3 puan lazım ortalama için ve şu an tatil. Hocalardan WhatsApp'ta nasıl not isteyebilirim?

Üniversite ise eğer hocadan WhatsApp üzerinden not istersen cevap vermez. Hocalar WhatsApp üzerinden iletişime karşı.

Ubys sistemi üzerinden veya mail üzerinden konuşun. Sokak ağzı ile değil resmi şekilde cümleye başlayın.

Önce bir hocanın hal hatrını sor, sohbet edin azıcık sonra yavaş yavaş konuya girin. Hoca seni seviyorsa verir not.

Hocam bizim hocalar genelde sohbet etmeyi sevmezler direk konuya girmek lazım.

Üniversite ise eğer hocadan WhatsApp üzerinden not istersen cevap vermez. Hocalar WhatsApp üzerinden iletişime karşı. Ubys sistemi üzerinden veya mail üzerinden konuşun. Sokak ağzı ile değil resmi şekilde konuşun.
lise hocam

Ama nasıl yazayım bilemedim.

Nasıl yazayım hocam bilemedim.
Merhaba hocam iyi akşamlar. Ben ***** . Sonra istediğini yazacaksın bitti gitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı