WhatsApp'tan yabancı numara aramasını açmak sorun yaratır mı?

Berksnw

Hectopat
Daha fazla  
WhatsApp'dan yabancı numaralar arada arıyordu zaten. Bugün tam elimde telefon varken arama geldi ve açtım telefonu sinirlenip. Nijerya'dan bir numara filandı herhalde. Hemen geri kapattılar telefonu. Bilgi eksikliğinden soruyorum. Bunlar dolandırıcı evet ama telefonu açmak bir sorun yaratır mı bu tarz durumlarda. Sonuçta numaramı bulmuşlar diye düşündüm. Telefonu açsam ellerine ne geçer zaten biliyorum dolandırıcı olduklarını.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam telefon açmaktan bişey olmaz ama ard arda aramaları anormal acaba bir yere numaranızı verdiniz mi

WhatsApp'dan yabancı numaralar arada arıyordu zaten. Bugün tam elimde telefon varken arama geldi ve açtım telefonu sinirlenip. Nijerya'dan bir numara filandı herhalde. Hemen geri kapattılar telefonu. Bilgi eksikliğinden soruyorum. Bunlar dolandırıcı evet ama telefonu açmak bir sorun yaratır mı bu tarz durumlarda. Sonuçta numaramı bulmuşlar diye düşündüm. Telefonu açsam ellerine ne geçer zaten biliyorum dolandırıcı olduklarını.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Hocam whatsapp'tan bilinmeyen numara aramalari engelleniyordu diye hatirliyorum ama yanlis miyim?

Hocam WhatsApp'tan bilinmeyen numara aramalari engelleniyordu diye hatirliyorum ama yanlış miyim?

Evet öyle bir ayar var ama o zaman bazı insanları hemen kaydetmiyorum ama görüşmem gerekiyor. O numaralar da engellenirse insanlar ulaşamaz diye açmadım o özelliği.

Konuyu cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı