Çözüldü Whea_uncorrectable_error (124) mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

refgue

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yukarıda eklediğim minidup dosyasındaki mavi ekran hatasını alıyorum.
Bilgisayarımın sistem özellikleri:
  • Intel i7-10750h
  • NVIDIA GTX1650 Ti 4 GB GDDR6.
  • 16 GB (2x8GB) DDR4 RAM.
  • 512 GB SSD.
  • Monster notebook.

Çözüm
Monster servise gönderdim ve SSD değiştirilmiş. Yardımlar için teşekkür ederim.
Bu sorun overclock yapmak veya işlemciye giden yetersiz güç beslemesidir. O yüzden overclcok yaptıysan geri çekmelisin.

İntel grafik sürücünü güncelle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve farenin USB çıkışlarını tak çıkart yap.

Bu sorun overclock yapmak veya işlemciye giden yetersiz güç beslemesidir. O yüzden overclcok yaptıysan geri çekmelisin.

İntel grafik sürücünü güncelle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

USB portuna sadece klavye ve fare takılı kalsın. Diğer USB portları boşta kalsın. Klavye ve farenin USB çıkışlarını tak çıkart yap.

Dediklerinizin hepsini yaptım. İntel grafik sürücüsünü güncelledim ve gerçekten de güncel değilmiş. Overclock'ta hiç yapmamıştım hatta yeni öğrendim. Fakat çözüm olmadı ve aynı mavi ekranı alıyorum.

"sfc /scannow" komutunu uygulamadıysan uygula.

Mavi ekranın nedeni en başta dediğim gibi.

Sorunun donanımsal olabilir. O yüzden servise gönderin. Garantisi varsa garantiye gönderin. Monster yetkili servisi arayın. Durumunu anlat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı