Komutu uyguladım. Garantisi var fakat okul, projeler derken kendim yapabileceğim bir şey var mı denemek istedim. Monster yetkili servisini de az önce aradım. Servise getirmeden önce format atmamı ve sonrasında işlemci ile ekran kartını güncellememi söylediler. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
@283156 hocam, siz donanımsal olabilir dedikten sonra bir şey dikkatimi çekti. Bilgisayarımı şarja taktığım zaman bu sorun ile 1 kere karşılaştım, o da daha yeni bilgisayarımı açmıştım ve şarja takmıştım. Halbuki şarjda olmadığı zaman belli sürede bir mavi ekran hatası alıyordum. 30 dakikadan fazla bir süredir şarjda ve hata hiç almadım.
Hatayı şarjdayken de aldım ama normale göre geç bir sürede oldu. Her hatayı aldığımda değiştirme tarihi ve boyutta değişiklik olmuyor. Ayrıca ben bu hatayı daha önce aldığımı hatırlamıyorum ama buradan anladığım kadarıyla sorun daha önce de olmuş.
@283156 hocam, galiba format yolu bana gözüktü. Monster teknik servisi, cihazı getirmeden önce formatlamamı eğer sorun devam ederse cihazı getirmemi söyledi.
Dediğiniz gibi oldu. Şu an güncellemeleri vs. yapıyorum fakat daha güncellemelere başladığım an hata verdi. Fakat bu sefer hata dosyasını bulamıyorum. Olması gereken yerde klasör dahi yok.
Oyun sırasında aniden kapandı ve "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR" adlı mavi ekran hatası aldım. Windows 10 1909 temiz kurulum yapıldı. Minidump dosyam ektedir.