Bulut2024 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.345 Makaleler 2 Çözümler 5 2 Mayıs 2021 #1 Farklı zamanlarda mavi ekran hataları alıyorum. Artık bu hatalar çok sıklaşmaya başladı. Oyun oynarken, dizi izlerken, normal kullanırken saat başı almaya başladım. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR tarzı bir hata bu. Minidump dosyaları
Farklı zamanlarda mavi ekran hataları alıyorum. Artık bu hatalar çok sıklaşmaya başladı. Oyun oynarken, dizi izlerken, normal kullanırken saat başı almaya başladım. WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR tarzı bir hata bu. Minidump dosyaları
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Mayıs 2021 #2 Sistemdeki tüm hız aşırtma işlemini sıfırlayın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DISM rehberini uygulayın. WireGuard yazılımı varsa kaldırın. Malwarebytes güncel değil ise güncelleyin, güncelse kaldırın. BIOS güncellemesi yaparsanız iyi olur. Anakart hakkında, hangi sürümü kuracağınız hakkında bilgim yok maalesef. P5K SE - Destek Gereksiz USB takılıysa çıkarın. Artı 0 Eksi
Sistemdeki tüm hız aşırtma işlemini sıfırlayın. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun. DISM rehberini uygulayın. WireGuard yazılımı varsa kaldırın. Malwarebytes güncel değil ise güncelleyin, güncelse kaldırın. BIOS güncellemesi yaparsanız iyi olur. Anakart hakkında, hangi sürümü kuracağınız hakkında bilgim yok maalesef. P5K SE - Destek Gereksiz USB takılıysa çıkarın.