Where Winds Meet enhance sistemi nasıl çalışıyor?

LifeAnDeatH

Decapat
Daha fazla  
Burada bir menü bulunuyor fakat anlamadığım şey şu ben bu upgradeleri silaha mı yapıyorum yoksa genel olarak direkt o alanla ilgili olan statlara mı?

1764755093672.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bu oyunu oynamadım merak ediyorum biraz videolarını izledim ama sence nasıl?
Bu tarz oyun çok oynadım genelde global upgrade oluyor tüm silahlara geçerli bi yükseltme olması lazım. Left-Hand Weapon dediği için, silahın olsaydı silahının değerlerini gösterir di. Dene 1 kere upgrade yap sonra silahını değiştir bak.

Dostum bu oyunu oynamadım merak ediyorum biraz videolarını izledim ama sence nasıl?
Bu tarz oyun çok oynadım genelde global upgrade oluyor tüm silahlara geçerli bi yükseltme olması lazım. Left-Hand Weapon dediği için, silahın olsaydı silahının değerlerini gösterir di. Dene 1 kere upgrade yap sonra silahını değiştir bak.
Oyun iyi gibi ben böyle açık dünyada görev yapmasam bile geliştiğimi hissettiğim, etrafı keşfederken keyif aldığım oyunları seviyorum ve bu oyunda şuan onlardan biri olma yolunda gidiyor. Ve minimum sistem gereksinimlerine de hiç bakmadım ama RX 6600 ve Ryzen 5 5600 ile en düşükte FSR açıkken 70-100 arası fps alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı