Whey Protein tozu önerisi

BORDERMAN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar spora yeni başlayacağım ve evde yapacağım. Bunun için hem kas kütlemi arttıracak hem de kilo mu arttıracak protein tozu arıyorum karşıma en iyisi olarak whey protein çıkıyor. Gainer falan da baktım ama gainer bağırsak problemleri çıkarabiliyormuş o yüzden Gainer'dan vazgeçtim creatin de almak istedim ama spora yeni başlayacağım için onu ileride almayı düşünüyorum. Ben kararsız kaldım ve pek bir şey bilmiyorum açıkçası. Nasıl bir protein tozu almalıyım ve onu nasıl kullanmalıyım? Günde ne kadar ve kaç kere kullanmalıyım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. 😁😋

Arkadaşlar spora yeni başlayacağım ve evde yapacağım. Bunun için hem kas kütlemi arttıracak hem de kilo mu arttıracak protein tozu arıyorum karşıma en iyisi olarak whey protein çıkıyor. Gainer falan da baktım ama gainer bağırsak problemleri çıkarabiliyormuş o yüzden Gainer'dan vazgeçtim creatin de almak istedim ama spora yeni başlayacağım için onu ileride almayı düşünüyorum. Ben kararsız kaldım ve pek bir şey bilmiyorum açıkçası. Nasıl bir protein tozu almalıyım ve onu nasıl kullanmalıyım? Günde ne kadar ve kaç kere kullanmalıyım? Detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim. 😁😋

Durumun iyiyse Optimum Gold, değilse Big Joy al. Ancak sana şunu söyleyeyim, bu protein tozları sana aman aman katkı sağlamayacak, gün içinde yeterli besleniyorsan zaten hiç ihtiyaç yok, yerine marketten süt alıp günde 1 litre süt içsen aynı şeye gelir. Testo Taylan gibileri ne yazık ki bunları son zamanlarda abarttığı için(HIQ sponsorluğundan önce de arkadaş bunlara sallıyordu.) insanlar kullandığında Mike Mentzer olacağım zannediyor. Boşunuza paranızı kaptırmayın.
Ve yeni başladığın için hiçbir takviye almasan dahi ilk yılında çok rahat gelişirsin. Sonrasında da beslenmene biraz daha dikkat etmen gerekir.

Durumun iyiyse optimum Gold, değilse big joy al. Ancak sana şunu söyleyeyim, bu protein tozları sana aman aman katkı sağlamayacak, gün içinde yeterli besleniyorsan zaten hiç ihtiyaç yok, yerine marketten süt alıp günde 1 litre süt içsen aynı şeye gelir. Testo taylan gibileri ne yazık ki bunları son zamanlarda abarttığı için(HIQ sponsorluğundan önce de arkadaş bunlara sallıyordu.) İnsanlar kullandığında mike mentzer olacağım zannediyor. Boşunuza paranızı kaptırmayın.
Ve yeni başladığın için hiçbir takviye almasan dahi ilk yılında çok rahat gelişirsin. Sonrasında da beslenmene biraz daha dikkat etmen gerekir.

Beslenmem kötü maalesef onun için istiyorum biraz da.

Supplemente gerek yok parani kenara koy simdilik seneye tatile gidersin.

Protein tozu fiyatları çok artıyor daha erken alsam daha hesaplı olmuyor mu aslında?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı