Whey protein tozu tavsiyesi

emrehak

Centipat
Daha fazla  
Ramazandan sonra spora başlamayı düşünüyorum. Günlük protein alımım düşük olduğunu düşündüğüm için protein tozu alacağım ama markalardan hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Direkt supplementler'in kendi tozunu alabilirsin. Amino asit spiking yapılmamış. Karışması, tadı, içimi güzel. Ayrıca F/P.

Supplementler.com un kendi protein tozunu oneririm. Hem fazlasiyla F/P hem de degerleri fazlasiyla iyi. Kendimde kullanıyorum.

Aroma olarak çikolata ve bisküviliyi tavsiye edebilirim. İçerken ikisi de baymıyor. Bisküvilisi rondo gibi kokuyor, tadı kokusundan daha da iyi.
Kurabiye aromalısını seneler önce kullandım ve şekerli diye hatırlıyorum, bir daha almadım zaten. Kullanan başka arkadaş varsa yazarsa iyi olur güncel tadını ben de öğrenmiş olurum

Big Joy kullanıyorum şuan tavsiye ederim.

Parayı arttırıp Optimum Nutrition, Muscletech almanı tavsiye ederdim ama onun yerine tavuk göğsü alsan yararına.

Bigjoy markasını tercih edebilirsiniz.
Şu anda antep fıstıklı dondurma aroması çıktı lansman indiriminde indirim koduyla beraber 30servis / 1150₺ olarak alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…