Python While döngüsü ile başa nasıl dönülür?

738438

Yoctopat
İç içe döngü oluşturmak istiyorum ama while ile oluşturduğumda başa dönmüyor.

Python:
X<=11

pydirectinput.press('Q')

pydirectinput.press('1')

pydirectinput.press('1') bu en içte olacak şekilde:

Y<25

pydirectinput.press('2') bir içerde:

İ<=25

Pydirectinput.press('0') en dışta

Ve bu döngüyü PyQt5 ile Başla Ve Durdur Taslagı yaptım yukarıda belirtmeye calstıgım. Düzeneği nasıl taslağa ekleyebilirm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Runtime sırasında Python interpreter'inin yüklediği instruction listesi içerisinde sizin istediğiniz while döngüsünün adresini alıp JUMP_ABSOLUTE veya JUMP_FORWARD (negatif offset değeri ile) Opcode'u insert ederek while döngüsünün başına jump edebilirsiniz.

Veya döngü içerisinde "continue" kullanarak bunu Python'un yapmasını sağlayabilirsiniz

While içine jump koymak istiyor muhtemelen.

Jump değil de iç içe döngü yapmak istiyor anladığım kadarıyla. Yani.

Python:
while x <= 11:
 # do something.
 while y < 25:
 # do something.
 while i < 25:
 pass

Gibi düşündüm. Ama istediği şeyi o kadar yarım belirtmiş ve attığı kod bloğu o kadar anlamsız ki hangi statement en içte, hangisi en dışta algılayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Runtime sırasında Python interpreter'inin yüklediği instruction listesi içerisinde sizin istediğiniz while döngüsünün adresini alıp jump_absolute veya jump_forward (negatif offset değeri ile) Opcode'u insert ederek while döngüsünün başına jump edebilirsiniz.

Veya döngü içerisinde "continue" kullanarak bunu Python'un yapmasını sağlayabilirsiniz.

Kardeşim adam nereden bilsin offseti opcode instruction şeyleri.
Assembly bilmiş olsa zaten böyle basit bir şey sormaz.
Goto minvalinde bir şey soruyor, böyle yardımcı olamazsın bu arkadaşa.

@TheAny işte öyle yazıp canı istediği an en içten en dışa çıkmayı falan istiyor. Aklında öyle tasarlamış. Asıl istediği şeyi söylese farklı şekilde tasarlanır, halledilir.
Verdiği koşullar muhtemelen if jump koşulları.

İç içe döngü oluşturmak istiyorum ama while ile oluşturduğumda başa dönmüyor.

Python:
X<=11

pydirectinput.press('Q')

pydirectinput.press('1')

pydirectinput.press('1') bu en içte olacak şekilde:

Y<25

pydirectinput.press('2') bir içerde:

İ<=25

Pydirectinput.press('0') en dışta

Ve bu döngüyü PyQt5 ile başla ve durdur taslagı yaptım yukarıda belirtmeye calstıgım. Düzeneği nasıl taslağa ekleyebilirm?

Tahminimce kendisiyle olan eski tecrübelerime dayanarak bu arkadaş dreamfancynin ta kendisi :D hiçbir zaman adamakıllı bir dil öğrenmeyip her yerden copy paste takılan hile kodlarını çalıp kendi bünyesinde yayınlayıp satan bir arkadaş yardımcı olacak olsun tabii yine :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı