WHITE RABBIT-2 i3 12100F RTX 3060 sistem alınır mı?

Adı GameGaraj Aquarius ancak kasa DarkFlash'ın Aquarius-Mesh adlı kasası. İçinde Darkflash PSU var, aşırı kaliteli değil ama GameBooster, Rampage gibi markaların PSU'ları kadar da kötü değil. Bütçeniz yettiği zaman daha iyi bir PSU alabilirsiniz.

Onun yerine 400 tl daha ekleyip cooler master almak daha mantıklı olur mu?
CMP-520'nin içinde güç kaynağı yok, seçtiğinizde güç kaynağı seçeneği çıkıyor. O kısımdan 550 Watt istiyorsanız seçeneklerde kalitesiz olmayan en ucuzu MSI MAG A550BN, aynı şekilde 650 Watt istiyorsanız kalitesiz olmayan en ucuzu MSI MAG A650BN.

Eğer dediğim güç kaynaklarını seçmeye bütçe yetmiyorsa kasa Aquarius kalsın, güç kaynağını sistem gelince bütçenizin yettiği kalitesiz olmayan bir PSU alıp değiştirebilirsiniz.

Adı GameGaraj Aquarius ancak kasa DarkFlash'ın Aquarius-Mesh adlı kasası. İçinde darkFlash PSU var, aşırı kaliteli değil ama Game Booster, Rampage gibi markaların PSU'ları kadar da kötü değil. Bütçeniz yettiği zaman daha iyi bir PSU alabilirsiniz.

CMP-520'nin içinde güç kaynağı yok, seçtiğinizde güç kaynağı seçeneği çıkıyor. O kısımdan 550 Watt istiyorsanız seçeneklerde kalitesiz olmayan en ucuzu MSI MAG A550BN, aynı şekilde 650 Watt istiyorsanız kalitesiz olmayan en ucuzu MSI MAG A650BN.

Eğer dediğim güç kaynaklarını seçmeye bütçe yetmiyorsa kasa Aquarius kalsın, güç kaynağını sistem gelince bütçenizin yettiği kalitesiz olmayan bir PSU alıp değiştirebilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim.

Anladım teşekkür ederim.

Sistemi sizin söylediğiniz şekilde ve Ryzen 5500'ü 5600 ile değiştirip aldım elime ulaşsın memnun kalırsam yazarım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kasayı Aquarius-Mesh yaptınız mı?
1671899656935.png

Birde hocam sistem gelince Win11 mi kurayım Win 10 mu? Arada çok fark olur mu?

Tamam hocam, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı