Wi-Fi 6 alınır mı? Wi-Fi 5 hızında oldugunu söylüyorlar. Mesh sistem kuracagım fakat Wi-Fi 7 olanlar çok pahalı ve hızları düşük. Kopma sorunu falan yaşar mıyım? @NYTMARE
Anladım hocam, siz 10.000 TL bütçem olan konuda Mini PC önermiştiniz fakat benim gibi bir kullanıcı için abartılı geldi. Yeni öneri konusu açarım o zaman, evime göre tek router veya mesh sistem belirleriz.Hayır yaşamazsın ve hızlar yeterince iyi en kötü 500 600 Mbit kablosuz hız alırsın mesh ın en uzak köşesinde.
Anladım hocam, siz 10.000 TL bütçem olan konuda mini PC önermiştiniz fakat benim gibi bir kullanıcı için abartılı geldi. Yeni öneri konusu açarım o zaman, evime göre tek router veya mesh sistem belirleriz.
Hocam biliyorum fakat normal router ile güzel performans alanlarda var bu yüzden abartılı geldi. Normal routerlarla mesh yapsam ne olur, veya tek router kullansam?Hocam aslında aşırı kolay onu kullanması kutudan hazır tak çalıştır şeklinde geliyor sen sadece cihaza PPPoE bilgilerini girip bir ucunu ONT'ye diğer ucunu da mesh sistemin birine takacaksın diğer meshleride eve dağıtacaksın bu kadar.
Hocam biliyorum fakat normal router ile güzel performans alanlarda var bu yüzden abartılı geldi. Normal routerlarla mesh yapsam ne olur, veya tek router kullansam?
Düz A alsam bile yeterli benim için, C alıyorum şu an. Ayrıca kablosuzda kopma yaşatmaması ve en az 500 Mbps hız vermesi lazım routerin. Bufferbloat testinde düz A alsam hala kötü mü olur?Elindeki router ya da başka herhangi bir router ile Bufferbloat sorununu düzeltemezsin mevzu işlemci gücü ve kullanılan yazılım ile alakalı onun dışında yeni cihazın evin her yerinden çekmesi için hem çok güçlü hem de evin ortasında konumlanması lazım yani sen bu sisteme muhtaçsın direk al geç işte.
Düz a alsam bile yeterli benim için, C alıyorum şu an. Ayrıca kablosuzda kopma yaşatmaması ve en az 500 Mbps hız vermesi lazım routerin. Bufferbloat testinde düz a alsam hala kötü mü olur?
Düz router kullanıp A alanları görmüştüm ondan sordum. Hatta router direkt ISS routeriydi. En az kaç paralık almam lazım?Hocam zaten mevzu C'nin üstüne çıkman ve bunu bir tek böyle yapabilirsin.
Düz router kullanıp a alanları görmüştüm ondan sordum. Hatta router direkt ISS routeriydi. En az kaç paralık almam lazım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.