Wi-Fi 6 ve 5 GHz router önerisi

MelihGkk

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben bir ürün buldum gerçi.

Evimde 50 Mbps VDSL internet var. ASUS modemim emanet çalışıyor. Wi-Fi pek iyi değil, normal. Kaliteli modemler de almış başını gidiyor fiyat olarak. Ben de bunu düşündüm. Evimdeki modemin Ethernet çıkışları sağlam, CAT6 kablo ile sağlam değer veriyor yani ama Wi-Fi'ı iyi değil. Bunu alsam ve CAT6 ile router girişine taksam 5GHz ve Wi-Fi 6'yı kullanabilir miyim?

Evimde 50 Mbps VDSL internet var. ASUS modemim emanet çalışıyor. Wi-Fi pek iyi değil, normal. Kaliteli modemler de almış başını gidiyor fiyat olarak. Ben de bunu düşündüm. Evimdeki modemin Ethernet çıkışları sağlam, CAT6 kablo ile sağlam değer veriyor yani ama Wi-Fi'ı iyi değil. Bunu alsam ve CAT6 ile router girişine taksam 5GHz ve Wi-Fi 6'yı kullanabilir miyim?

Paranız yeterse bu süper bir modemdir.

Linklediğiniz modem 5GHz'yi desteklemiyor sanırsam.

Bütün yazıları okudum ancak 5GHz ile alakalı hiçbir şey göremedim. Değerlendirmelere baktığımda ise kimse 5GHz lik bir test sunmamış. Ayrıca bu fiyata 5GHz olmaz diye biliyorum.
Var hocam video incelemesine de baktım.Ayrıca yorumlarda da var

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    194 KB · Görüntüleme: 45

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı