Wi-Fi 7 destekleyen modem var mı?

Hocam Superonline'nın böyle bir modemi var galiba. Yani modem diyorum da router deniyor galiba, ben çok bilmediğim için modem diyorum :D

Bence kendin para verip alma o zaman güvenlik güncelleştirmelerini düzenli kendin yapman lazım sanırım. Geçen haber vardı bir markanın modemlerine sızmışlar falan araştır bulursun.

Ben de bununla ilgili konu açtım, sorumla ilgili bilgin varsa cevaplarsan öğrenmiş olurum.

Belirli bir nedenim yok anakartım wifi 7 destekliyor ve oturduğum yere yeni altyapı yapılıyor ve almışken en iyisini alayım dedim. Açıkçası kafam karışık

Belirli bir nedenim yok anakartım Wi-Fi 7 destekliyor ve oturduğum yere yeni altyapı yapılıyor ve almışken en iyisini alayım dedim. Açıkçası kafam karışık.

Wi-Fi 7 cihazlar şu an çok pahalı ucuz olanlarda Wi-Fi 6 ile aynı hızlarda ama bazı Wi-Fi 6 cihazlar OpenWrt destekliyor ve OpenWrt ile Zapret, SQM gibi programları kullanabilirsin.

Wi-Fi 7 cihazlar şu an çok pahalı ucuz olanlarda Wi-Fi 6 ile aynı hızlarda ama bazı Wi-Fi 6 cihazlar OpenWrt destekliyor ve OpenWrt ile Zapret, SQM gibi programları kullanabilirsin.
Düşündümde sana hak verdim zaten benim için önemli olan Lan orası hızlı olsa yeterli ve wifi 6 ve 7 de Lan hızı farketmiyor sanırsam. O yüzden wifi 6 mantıklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı