Wi-Fi adaptörü Ethernet kablosuna yakın hız değerleri sağlar mı?

bjkkedisi

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır internet bağlantım bana sıkıntı oluyordu arkadaşlarımızla CS2 oynarken çok fazla ping alıyordum. Oyunu Wi-Fi'den oynuyorum ve bir arkadaşım Wi-Fi adaptörü alırsan Ethernet kablosu gibi hız sağlayabilir dedi. Ne düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır internet bağlantım bana sıkıntı oluyordu arkadaşlarımızla CS2 oynarken çok fazla ping alıyordum. Oyunu Wi-Fi'den oynuyorum ve bir arkadaşım Wi-Fi adaptörü alırsan Ethernet kablosu gibi hız sağlayabilir dedi. Ne düşünüyorsunuz?
sağlamaz pinginde ani artışlar devam eder kablolu bağlanman lazım stabilite için.

Saglamaz, ozellikle internet paketiniz yuksek ise ciddi fark olur.

Hangi modeli alacağınıza gore degisir benim arkadasim Wi-Fi adaptoru kullanmasina ragmen 300-400 ping aldigini soylemisdi modemle arasinda 5 metre ve hiçbir engel olmamasina ragmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı