Wi-Fi adaptörü önerisi

RTX 5070

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem aldım anakartım B650M-R Wi-Fi özelliği yok bu yüzden bir Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum çok fazla pahalı olmayacak şekilde 1000 TL'ye kadar adaptör tavsiyesi olanlar paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yıldır bu ürünü kullanıyorum,evdeki internette en yüksek değeri alıyorum.Bağlantı kopma gibi durumlar olmadı.Öneririm.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 31
3 yıldır bu ürünü kullanıyorum, evdeki internette en yüksek değeri alıyorum. Bağlantı kopma gibi durumlar olmadı. Öneririm.

Bilgisayarınız ve modemin arası ne kadar acaba bende bu aralar araştırıyorum böyle şeyleri

Bilgisayarınız ve modemin arası ne kadar acaba bende bu aralar araştırıyorum böyle şeyleri
Şöyle söyleyeyim,modem ile benim aramda 1 kolon,2 duvar var.Ona rağmen sorunsuz çalışıyorki hem de sıcak bir ortamda gayet iyi.Yani ben ilk aldığım da bu kadar beklemiyordum,dandik gibiydi ama iyi ki almışım diyorum.

Şöyle söyleyeyim, modem ile benim aramda 1 kolon, 2 duvar var. Ona rağmen sorunsuz çalışıyor ki hem de sıcak bir ortamda gayet iyi. Yani ben ilk aldığım da bu kadar beklemiyordum, dandik gibiydi ama iyi ki almışım diyorum.

Link var mı bir de PowerLine mı bu mu hocam

Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem aldım anakartım B650M-R Wi-Fi özelliği yok bu yüzden bir Wi-Fi adaptörü almayı düşünüyorum çok fazla pahalı olmayacak şekilde 1000 TL'ye kadar adaptör tavsiyesi olanlar paylaşırsa sevinirim.
Elimde 0 kapali kutu var kasamda wifi yok diye aldim varmis gerek kalmadi acmadim kutusunu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı