Wi-Fi çipi 2.4 GHz ağları görmüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H, Ryzen 5 5600, Gigabyte Gaming OC Pro RTX 2060, G.Skill 2x16 GB 3200MHz CL18, Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM, Samsung 860 EVO 500 GB M2 SSD, Pny CS900 480 GB, Cougar 700W PSU
Merhaba laptopu sıvı temasından sonra servise vermiştik ve halletmişlerdi ancak Wi-Fi çipi sadece 5 GHz ağları görüyor modemin dibine giriyorum 2.4 GHz olan ağ 1 diş çekiyor sorunu nedir? Ayrıca router da kullanıyorum onun 2.4 GHz olan ağını da görmüyor 5 GHz'leri görüyor çok değişik bir sorun. Hp Pavilion 15-dk0005nt core i5 9300h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Hp Pavilion 15-dk0005nt kampanyalar ve uygun fiyat seçeneklerle laptop bu. 16 GB ram ve 500 GB SSD olan versiyonu. Eski bir adaptör mü takılmış bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Merhaba laptopu sıvı temasından sonra servise vermiştik ve halletmişlerdi ancak Wi-Fi çipi sadece 5 GHz ağları görüyor modemin dibine giriyorum 2.4 GHz olan ağ 1 diş çekiyor sorunu nedir? Ayrıca router da kullanıyorum onun 2.4 GHz olan ağını da görmüyor 5 GHz'leri görüyor çok değişik bir sorun.

Bu donanımın özelliklerine girin.
Gelişmiş sekmesinden Channel mode ayarının 2.4 - 5 GHz de olduğunu doğrulayın.

Bu donanımın özelliklerine girin.
Gelişmiş sekmesinden Channel mode ayarının 2.4 - 5 GHz de olduğunu doğrulayın.
Modemden mi diyorsunuz? Sorun modemle alakalı değil başka cihazlardan 2.4 GHz kullanılabiliyor.

Modemden bahsetmiyorum Wi-Fi kartının aygıt yöneticisindeki özelliklerinden bahsediyorum.
Konuyu hortlatıyorum fakat sorunu çözemedim aynı sorun aynı şekilde devam ediyor. En iyisi bir servise göstermek, tahminimce Wi-Fi kartında bir problem var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı